Af en toe staan we even stil, de spin en ik.

Niet omdat we niet weten welke kant we op moeten. Ook niet omdat we moe of down zijn.  Wel om even te genieten van de wereld om ons heen. Er valt namelijk zoveel te genieten! Als je het maar kunt zien. En stil wilt staan…

Soms is het fijner om alsmaar door te rennen en te vliegen. Tenminste zo lijkt het. Want ‘voelen hoe het met je gaat’ klinkt wel heel zweverig, toch? Bovendien, rust roest en jij bent niet van suiker, dus je kunt het allemaal prima aan! Huppakee: blik op oneindig en gewoon doorgaan. Moe zijn is voor mietjes.
Maar voor je het weet raak je in je eigen web gevangen of hang je aan een zijden draadje. De cijfers liegen er niet om. Vorig jaar viel ruim 40 procent van alle ziekmeldingen in de categorie psychische beroepsziekte, waarbij het vooral om overspannenheid en burn-out gaat. (bron: nu.nl)

Er raken er steeds meer ondernemers gevangen in hun eigen web. Het humeur en de energie laten te wensen over. Ze zijn prikkelbaar en slapen slecht. Mensen vol ambitie die keihard onderuit gaan!

Herken jij dit?
Je begon vol verwachting en enthousiasme gestart en opeens (misschien al binnen een jaar), merk je  dat je het allemaal niet bij kunt benen. Je legt de lat te hoog of je ontdekt dat je in een omgeving bent beland waar je helemaal niet wilt zijn. Je vraagt je hardop af of je wel de juiste keuze hebt gemaakt.

Zeg nou zelf: Jij wilt je toch liever als een spin in het web voelen? Blij zijn met de mensen om je heen en genieten van de dingen die je doet?

Maar hoe doe je dat?
Het begint met tijdens het werk ook tijd nemen voor een ontspannen moment. Je mag je werk serieus nemen, maar neem jezelf niet te serieus. 😉
En ook na het harde werken mag je genieten van wat je hebt gedaan.
Kijk eens om je heen naar alles wat er wèl is. En dat is vaak best veel, kan ik je vertellen!
Klinkt dit te simpel en zie je vooral wat je mist? Dat kan anders! Stuur mij je vraag of meld je aan voor een gratis adviesgesprek.

Dit doe je zo: Stuur mij een mail, gerry@gerryschultinga.nl met jouw vraag (en naam en telefoonnummer). Gewoon doen! Ik help je graag weer op weg!

Wil je meer?!
Heb je het gevoel dat jij meer uit jezelf en uit je bedrijf kunt halen? Maar weet je niet precies wat de eerste goede stap is, naar succesvol ondernemen, zonder stress en met ruimte om te genieten? Onderzoek dan of het Succesprogramma Vol Energie Ondernemen iets voor je is.
Hier lees je er alles over!