Ken jij ze, die ondernemers die bijna continue te veel hooi op hun vork nemen? Die het lastig vinden om ’nee’ te zeggen en overal goed in willen zijn? Vaak is de scheidslijn tussen werk en vrije tijd volledig vervaagd. ”Er zitten te weinig uren in een dag” om alles af te krijgen. Dat ging over mij; zo was ik ook. Maar nu niet meer!  Tja, maar wie ben ik eigenlijk wel?

Gerry Schultinga

Spontaan, vrolijk, enthousiast en een doorzetter. Getrouwd en trotse moeder van 1 zoon en 2 dochters. Opgegroeid in een ondernemersgezin. Wonend en werkend in Drenthe. Dit ben ik! Gek op mijn gezin, wandelen en mijn werk. Met ervaring in het bedrijfsleven en binnen de overheid.

Het mooie is dat nu mijn werk mijn hobby is. Ik voel me als een vis in het water in mijn praktijk! Hierin schuilt ook het gevaar dat ik vol passie door kan slaan en de tijd helemaal vergeet. Dat is mijn valkuil en dit heeft jaren geleden geresulteerd in mij dieptepunt: een fikse burnout. Dat is heftig en heel erg balen.

Het was op,  ik kon niet meer en heb jarenlang geworsteld. Terwijl, als er nu iemand was van wie ik het nooit verwacht had… Ik ging van huisarts naar bedrijfsarts, naar psycholoog en zelfs de psychiater kwam er aan te pas. Niemand die me echt kon helpen. Ik vroeg me vertwijfeld af of dit ooit goed zou komen…

Ik kwam eruit, maar begon mij toen al te realiseren dat het anders had gekund. Sneller en beter. Als iemand door mijn positieve masker en alles verhullende glimlach heen had geprikt.  Door die stressvolle periode  heb ik ook geleerd hoe belangrijk het is om in balans te zijn. Hoe heftig het verdriet en de pijn kan zijn en dat luisteren naar je lichaam enorm belangrijk is.

Nu zit ik alweer jaren lekker in mijn vel doordat ik anders in het leven sta. Niet alleen het luisteren naar je lichaam, maar ook de verwachtingen van jezelf en tijdig ontspannen zijn heel belangrijk!

Vanuit mijn eigen drive heb ik me laten omscholen en meerdere certificaten gehaald. Ik ben in het diepe gesprongen en kan nu zeggen dat ik ondernemers kan helpen om hun hart te volgen en ambitieus te zijn, zonder zichzelf daarin te verliezen.

Ik geloof er in dat iedereen gelukkig mag zijn. En oprecht dat dit mogelijk is. Zowel in werk als in privé.

 

Ik geniet er zelf enorm van als ik weer de twinkeling in hun ogen zie!

Meer weten?
Ik ben bereikbaar op 06 – 51 79 08 98 of mail me via gerry@gerryschultinga.nl

 

Gerry op YouTube: “Die twinkeling in de ogen van de ondernemers; daar doe ik het voor!”