Over mij

Ken jij ze, die harde werkers die bijna continue te veel hooi op hun vork nemen? Die het lastig vinden om ’nee’ te zeggen en overal goed in willen zijn? Vaak is de scheidslijn tussen werk en vrije tijd volledig vervaagd. ”Er zitten te weinig uren in een dag” om alles af te krijgen. Dat ging over mij; zo was ik ook. Maar nu niet meer!   Tja, maar wie ben ik eigenlijk wel?

Gerry Schultinga

Spontaan, vrolijk, enthousiast en een doorzetter. Getrouwd en trotse moeder van 1 zoon en 2 dochters. Opgegroeid in een ondernemersgezin. Wonend en werkend in Zuidlaren. Dit ben ik! Gek op mijn gezin, hardlopen en mijn werk. Met ervaring in het bedrijfsleven en binnen de overheid.

Het mooie is dat nu mijn werk mijn hobby is. Ik voel me als een vis in het water in mijn praktijk! Hierin schuilt ook het gevaar dat ik vol passie door kan slaan en de tijd helemaal vergeet. Dat is mijn valkuil en dit heeft jaren geleden geresulteerd in mij dieptepunt: een fikse burnout. Dat is heftig en heel erg balen.

Het was op,  ik kon niet meer en heb jarenlang geworsteld. Terwijl, als er nu iemand was van wie ik het nooit verwacht had… Ik ging van huisarts naar bedrijfsarts, naar psycholoog en zelfs de psychiater kwam er aan te pas. Niemand die me echt kon helpen. Ik vroeg me vertwijfeld af of dit ooit goed zou komen…

Ik kwam eruit, maar begon mij toen al te realiseren dat het anders had gekund. Sneller en beter. Als iemand door mijn positieve masker en alles verhullende glimlach heen had geprikt.

 

Door die stressvolle periode  heb ik ook geleerd hoe belangrijk het is om in balans te zijn. Hoe heftig het verdriet en de pijn kan zijn en dat luisteren naar je lichaam enorm belangrijk is.

Nu zit ik alweer jaren lekker in mijn vel doordat ik anders in het leven sta. Niet alleen het luisteren naar je lichaam, maar ook de verwachtingen van jezelf en tijdig ontspannen zijn heel belangrijk!

Vanuit mijn eigen drive heb ik me laten omscholen en meerdere certificaten gehaald. Ik ben ik in het diepe gesprongen en durfde na afloop te zeggen dat ik anderen kan helpen om hun passie te volgen en ambitieus te zijn, zonder zichzelf daarin te verliezen.

Dat was zeven jaar geleden. Nu durf ik het niet alleen te zeggen, maar zeggen mijn cliënten het. Ik geniet er zelf immens van als ik mensen rust kan geven met bv een boostdag voordat ze over hun grenzen gaan.

En ik heb twee workshops ontwikkeld: zakelijk flirten, om meer van jezelf te durven laten zien en de workshop hoe hou ik alle ballen in de lucht voor dagen die voldoende tijd hebben voor wat jij wilde doen, en nog extra momenten om van te genieten ook.

Ik heb zoveel geleerd uit mijn eigen ervaring, maar ook als ondernemer en coach.

Dat is de reden waarom ik jou graag wil helpen meer in balans te zijn en energie over te houden voor leuke dingen!

 

Ga jij voor meer energie, meer power en een gelukkiger leven?

Ik vertel je graag wat ik voor je kan doen. Bel gerust even om te horen of mijn stem jou voldoende vertrouwen geeft (06 517 908 98). Of maak direct een afspraak voor een telefonische kennismakingsgesprek. Wie weet kunnen we dan volgende week al aan de gang.