Coach ervaringen van mensen die je voor gingen

Wil je graag weten wat anderen vonden van mijn manier van werken? Hoe ze het hebben ervaren en wat het hen heeft opgeleverd? Lees hun aanbevelingen en referenties. Heb je naar aanleiding van deze verhalen vragen? Mail direct 


Ik heb een veel betere organisatie staan

 

Het gaat goed, alle ballast los gelaten, ik denk regelmatig nog aan je terug. Ik heb een veel betere organisatie staan op dit moment.

Jouw hulp om tot inzichten te komen heeft mij absoluut verder geholpen.”

Roëlle Stad

Podotherapeut en praktijkeigenaar

Thanks!!!!

 

“Ik zit op de stadscamping met de camper bij Deventer samen met mijn hondje bakje koffie muziekje (Brett Eldredge) en lees nog wat in jouw boek en denk aan onze gesprekken… Moet ik nog meer zeggen….. Thanks!!!!”

Rudy Wijngaard

Ik was continue bezig met werk en dacht dat ik onmisbaar was

“Ik wist niet hoe ik een aantal dingen op een rij moest krijgen. Ik was alleen maar bezig met werk en als ik thuis was ging dit gewoon door. Daardoor werd het er thuis niet gezelliger op.

Ik vond het moeilijk om mijzelf wat meer vrijheid en rust te geven en dacht dat ik onmisbaar was. Ik dacht dit altijd wel zelf te kunnen oplossen. En doordat ik geen prater ben kropte ik alles op en deelde mijn probleem met niemand.

Nu zit ik een stuk beter in mijn vel dan toen ik met de coaching begon. Heb ook meer rust en kan werk en privé makkelijker scheiden. Ook ben ik erachter gekomen dat ik moet doen waar ik gelukkig van word en met die plannen ben ik nu druk bezig!

Ik wilde graag weer de spontane en leuke man zijn die ik vroeger ook was. Weer een leuke man voor mijn vrouw en een leuke vader voor de kinderen. En ik moet zeggen dat dit al aardig gelukt is. Thuis staat weer op nr.1 en dat lang niet zo geweest!”

Ralf Menke

Truck en Trailer Service

“Een burn-out?? Nee dat zou mij niet weer overkomen. Totdat ik merkte dat het leven mij geen plezier meer gaf, zowel niet in mijn werk als privé. Tijd om er iets mee te doen.
Maar geen therapieën meer. Daar had ik er al genoeg van gedaan en dat zag ik niet als de oplossing.

Ik kwam op de site van Gerry en wat ik las sprak mij helemaal aan. Dit is wat zocht en wilde. Een reis op zoek naar wat ik nu eigenlijk wil en waar ik naar toe wil. Zo lang altijd ten dienste gestaan van anderen, nu is mijn tijd. 

Na een telefonisch gesprek met Gerry was het overduidelijk. De klik was zo fijn het sprak zoveel vertrouwen uit. De stap was gemaakt. 

Ik kan zeggen dat ik op de mooiste tocht van mijn leven terecht ben gekomen. Door Gerry’s wijze van coaching en gesprekken ben ik zoveel over mezelf te weten gekomen. Wat ik leuk vind en wat ik graag doe. Waar ik heen wil. Ik heb veel angsten overwonnen door mindset en daardoor al de mooiste reizen gemaakt, dingen gezien en gedaan. 

Tussen de gesprekken door haar boek ‘Het is aan jou’ als fijn lees- en doeboek om je eigen route te bepalen. Ik zie het boek als mijn reisatlas voor mijn leven.
 
Bedankt Gerry voor het vinden van mezelf in alle hectiek die het leven brengt, maar ook het trouw blijven aan mezelf.”

Tanja Jager

Eigenaresse kinderdagverblijf de Jagershof

Gerry weet antwoorden bij je naar boven te krijgen

 

“Waar wil jij naar toe? De vraag die menigeen in het leven heeft.

Gerry heeft de antwoorden niet, maar weet ze door verschillende manieren van aanpak bij je boven te krijgen.

Mooie waardevolle coach gesprekken heb ik bij Gerry gehad. Ze is een doener en laat je de weg zien die voor je ligt.

Ik weet nu waar ik naar toe ga. En ik hoor Gerry zo zeggen: dat heb je zelf gedaan! Maar het is wel heel fijn dat ze me daarin op een professionele manier heeft begeleid.”

Petra Brouwer

Trafficer, NDC Mediagroep Online

Ik kwam zelf niet meer uit mijn mentale vastloper. Twijfel op alle fronten

 

Ik begaf mij in een impasse. Ik kwam zelf niet meer uit mijn mentale vastloper. De twijfel op alle keuzefronten was zo groot dat het zelfvertrouwen weg was en de innerlijke onrust steeds groter werd. Ook liep ik vast in mijn emotie door een periode in mijn jeugd die ik nog geen plek had gegeven. Ik wilde innerlijke rust!

Het voelt na de Boostmaand als een soort bevrijding. Ik kijk weer de toekomst in, ben in staat alles wat achter me ligt op te bergen, weer tevoorschijn te halen wanneer ik het wil en controle te hebben over mijn emotie. Ik ben er nog niet, maar voel me weer mijzelf. Ik heb ervaren dat je van Gerry krijgt wat ze communiceert en dat ze snel iemand leest en schakelt. En dat voelde bij mij prima.

Kan me voorstellen dat de investering mensen afschrikt, ofschoon het ook een mooi filter kan zijn. De Boostdag was zeer waardevol, met name de energie die vrijkwam, kwam tot zijn recht en streefde zijn doel na.

Kortom, vanuit mijn ondernemersinzicht heb ik enorm veel bewondering voor de duidelijkheid, passie en kennis van Gerry als ondernemer en met name als mens.”

Wim Kwant

Ondernemer mede-eigenaar HKS Trade BV

24 jaar oud. Een eigen huis, eigen auto, leuke vriendengroep, goede baan en gezond. Wat wil ik nog meer?

 

‘Toch mist er iets! Een doel of iets om echt naar toe te leven. Tijdens je studenten tijd leef je naar het moment van het behalen van je diploma toe. En daarna? Ik kon direct aan de slag! En nu één jaar verder zit ik met een leeg gevoel. Dit gevoel kost me veel energie. Maar waar komt dat gevoel vandaan?

Ik merkte aan mezelf dat ik verkeerde keuzes maakte en stil stond in mijn ontwikkeling. Hier had ik hulp bij nodig en die vond ik bij Gerry.

Een verademing! De eerste sessie had voor mij al een ‘obstakel’ weg genomen. Er was mij duidelijk wat ik ECHT niet wou.

De conclusie voor mij? Gewoon doen! Doorpakken, afscheid nemen van hetgene dat mij afremt. Weer genieten van het leven.

Gisteren heb ik de juiste keuze gemaakt en dit heeft me de beste nachtrust sinds tijden bezorgd. Vandaag voel ik me opgelucht. Ik weet nu waar ik heen wil en dit had ik niet zonder de hulp van Gerry gekund.

Ik ben Gerry enorm dankbaar. Ze bood mij een luisterend oor. Gerry kan je een heel goed beeld van jezelf geven en je helpen dingen duidelijker te maken.”

Thomas Jansen

Het is fijn om met Gerry te reflecteren

“Mijn zelfvertrouwen was gedaald tot een historisch dieptepunt. Ik voelde me onzeker, werd heen en weer geslingerd tussen wat ík wilde en wat ‘anderen’ wilden. Was ik wel een goede moeder, dochter, vrouw, vriendin..?

Toen ik een nieuwe leidinggevende kreeg, heb ik hem mijn situatie voorgelegd en voorgesteld om een coaching traject te starten. Hij stemde daar tot mijn verbazing gelijk mee in, want voorkomen is immers beter dan genezen. Hij wilde graag dat ik op de been bleef.

Geheel toevallig kwam ik bij Gerry uit, want het aanbod van coaching trajecten is best groot. Maar, ik had het niet beter kunnen treffen! Bij Gerry voelde ik me snel vertrouwd en geborgen.

Met vallen en opstaan leerde ik weer meer op mezelf te vertrouwen, dat ik mocht zijn wie ik was, dat ik er toe doe net als alle andere mensen om me heen.

Gerry is eerlijk en oprecht. Haar analyserend vermogen is geweldig. Ze is praktisch, constructief, duidelijk, confronterend, optimistisch en ze is zo’n ontzettend aardig mens!

Ondanks de best ingewikkelde gesprekken heb ik bij Gerry vaak gelachen. Ook door mijn tranen heen.

Ik verheug me nog steeds op de gesprekken met haar, want is fijn om met haar te mogen en te kunnen reflecteren. En elke keer nog weer een beetje duidelijker te krijgen wat er voor mij toe doet.”

Willy Talens

Ik liep vast in mijn werk en dat werkte door in mijn gezinssituatie

“Door de gesprekken met Gerry heb ik geleerd om dingen van een andere kant te bekijken en minder snel te oordelen. Ook heeft de coaching gezorgd dat ik rustiger ben geworden.

Ik heb geleerd te focussen op zaken waar ik energie van krijg en niet na te blijven denken over wat anderen vinden. Mijn eigen doel nastreven. Het vinden van een zakelijk partner heeft bijgedragen om deze rust verder uit te bouwen.

Gerry is top! Soms is ze best streng, maar dat had ik nodig om focus te krijgen.

De bus is een uitkomst. Een coachingsgesprek in de natuur. Wie wil dat nu niet?”

Pascal Klein

Vastgeknoopt in je hoofd?

Break free met hulp van Gerry!

 

“Het was een warboel in mijn hoofd. Alles leek een hoofdzaak en dan met name in mijn werksituatie. Ook kon ik niet verder denken dan van dag-tot-dag, meer ruimte was er niet.

Mijn worsteling was dan ook hoe ’te overleven’ in een situatie waar ik niet meer overheen kon kijken en die een grote invloed had op mijn psychische en ook fysieke welzijn.

Hoe kon ik nog naar de toekomst kijken? Wat moest ik doen? Wat kon ik doen? Op het advies van mijn huisarts heb ik gezocht naar een coach en hoe vind je die?

Op Google stond Gerry Schultinga simpelweg bovenaan, las haar website en heb haar toen gebeld, gewoon de eerste de beste, wat ook bleek.

Niet gewend aan dit type begeleiding was vooral voor mij de vraag: hoe werkt dit? Is dit een wazig-gebeuren? Normaal gesproken ben ik iemand die zich niet graag laat vertellen wat hij moet doen. En aan goede adviezen van familie en vrienden ontbrak het niet.

Gerry gaf me echter vanaf onze eerste ontmoeting het vertrouwen dat er ruimte was mijn zorgen, overwegingen, afwegingen te uiten. Dat is er ook van gekomen.

Gedurende de sessies liet Gerry mij op een effectieve manier zien waar ik stond, letterlijk en figuurlijk. Dat werkte heel verhelderend deze confrontatie met mezelf, niet beïnvloed door welke belanghebbende dan ook. Hier ging het om mij, om een weg te vinden hoe me te handhaven onder een niet-aflatende werkdruk, al dan niet door mezelf gecreëerd.

Wat ik ervan leerde heb ik ook weten over te brengen naar mijn werksituatie en daarop heeft men ook daar erkend dat de druk te groot was voor 1 persoon en zaken veranderd. De metafoor die Gerry gebruikte: “Het afscheid nemen van het teveel” staat me dagelijks voor ogen.

“I want to break free” was altijd mijn devies en daar heb ik nu de moed voor die mij ontbrak.

Wat mij vooral beviel in de gesprekken met Gerry was haar volkomen onbevangen houding, niets was vreemd of onbespreekbaar, er was ruimte voor een lach en een traan, gewoon mens-zijn. Dat heb ik zelf als heel bevrijdend ervaren en om die reden kan ik Gerry aanbevelen aan een ieder, jong of oud, man of vrouw, die zich vastgeknoopt voelt in situaties van welke aard dan ook.

Gerry gaat je helpen de boel te ontwarren. Zij kan dat!”

J.M.

Door de oefeningen van Gerry kan ik mijn zelfvertrouwen en kracht zo oproepen

“Ik liep er tegenaan dat ik mijzelf niet goed genoeg vond en dat steeds probeerde op te lossen door nog meer kennis op te doen. Ik ging van cursus naar cursus en durfde mezelf niet in de schijnwerpers te zetten. Met als resultaat dat ik zelf gefrustreerd raakte en ik mijn klanten niet het optimale resultaat kon geven.

We hebben voor mij een supergoed resultaat behaald tijdens de Boostdag.

Tijdens de boostdag ben ik weer in contact gekomen met mijn emoties en gevoelens. Ik heb inzicht gekregen in hoe ik wil werken en hoe ik dit wil overbrengen aan mijn klanten. Ik merk dat ik veel meer zelfvertrouwen heb en dat ik heel duidelijk voor ogen heb hoe ik dit in de markt wil gaan zetten.

Ik durf meer voor mijzelf te kiezen en keuzes te maken. Daarnaast kan ik dat gevoel van zelfvertrouwen en kracht ook zo oproepen, door alleen maar aan de oefeningen te denken die ik met Gerry heb gedaan.”

Renger van Dijk

Praktijk Physis Groningen

De druk van ‘moeten’ is behoorlijk afgenomen

“Ik heb de coaching wandeling als heel erg prettig ervaren. Er kwamen dingen boven die ik wel al wist en dacht aan gewerkt te hebben. Maar onbewust hebben ze nog steeds invloed.

Ook kwamen er nieuwe dingen naar boven. Gerry heeft mij er op een andere manier naar te laten kijken en dan vooral naar wat het met me doet.

De wandelcoaching heeft me weer rust en openheid gegeven.

Op dit moment voel ik mij zelfs nog steeds rustig en is de druk van moeten van mezelf behoorlijk afgenomen. Hierdoor ben ik ook productiever bezig en zit zeker beter in mijn vel.

Bedankt voor je open en eerlijke manier van coachen. Dat geeft vertrouwen en is heel erg fijn.”

Arnold Fontein

De Stijlmeester

Ik kan weer genieten van mijn successen

 

“Ik had het idee dat ik niet volledig gebruik maakte van mijn talenten en kwaliteiten. Ik kon niet los laten en wilde wel op hetzelfde tempo doorgaan.

Ik heb vooral inzicht gekregen in mijn gedrag op het moment dat ik iets aan het doen ben wat eigenlijk niet bij mij past. Dat zijn de energievreters, die ik heel graag wil negeren, maar die toch naar boven kwamen.

Daarnaast heeft het coachingsprogramma inzicht gegeven in mijn eigen plannen om te gaan ondernemen, waar ik super blij mee ben!”

Patrick Ruiter

Fotograaf en creatief meedenker

Ik voelde me erg gespannen en gestrest. Ik had vage lichamelijke klachten die ik niet kon duiden

 

“Ik had weinig contact met mijn gevoel. En daar wilde ik weer naar toe. Opnieuw leren luisteren. Balans vinden tussen hoofd en hart.

Het gaat nu heel goed! Doel bereikt. Ik heb belangrijke beslissingen genomen en ben mijn hart gaan volgen. Met een positieve afloop.

Ik kreeg inzicht in patronen en structuren van mezelf en heb mooie en goede veranderingen kunnen bewerkstelligen. Ik heb weer contact met mijn gevoel. Luister veel meer naar mijn onderbuik en intuïtie.

Ook kreeg ik inzicht in het feit dat het goed is als mens te blijven investeren in innerlijke ontwikkeling. Het is gebruikelijk om ons materieel zoals auto’s, fietsen, schoenen, tafels enz. eens in de zoveel tijd te laten keuren, in de was te zetten, te laten verzolen enz. Een jaarlijkse innerlijke APK zal goed zijn! Zou een gewoonte moeten worden.

Gerry is vakkundig! Ze weet in know-time de juiste interventie in te zetten waardoor de sessies constructief zijn. Met gerichte vragen komt ze tot de kern en met de juiste oefening is zij in staat op een veilige en overzichtelijke manier zaken in beweging te zetten. Ze geeft passende huiswerkopdrachten.

Naast haar vakkundigheid heeft ze erg veel humor. Is ze lief, warm en oprecht betrokken. Een erg fijn mens waar je alles zonder schaamte aan kan toevertrouwen.

Mensen die vast zijn gelopen met zichzelf en die met een liefdevolle benadering en professionele aanpak willen en durven te veranderen wil ik Gerry van harte aanbevelen.”

Trui Vos

Tegen vrienden zeg ik gekscherend dat ik ‘gerepareerd’ ben

 

“Ik kan er eigenlijk niet omheen. Waar ik tegenaan liep was een overduidelijk 30-ers dilemma. Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik goed en waar word ik nou écht blij van? Allemaal vragen waar ik steeds vaker aan moest denken. En als je die antwoorden zelf niet precies kunt vinden, wordt het tijd dat iemand je helpt. Via via kwam ik terecht bij Gerry en de was redding nabij! Grapje natuurlijk, maar ze heeft me wél echt geholpen.

Inmiddels kan ik zeggen dat ik ‘gerepareerd ben’, zo noem ik het gekscherend als ik er met vrienden over praat. Het leven is natuurlijk altijd een zoektocht en het gaat nooit zoals je verwacht, maar het is lekker om een richting te hebben zodat je weet waar je naartoe kan werken. En daarbij, dat zoeken? Dat is zo erg nog niet.

Want als je leert om besluiten te nemen, leer je hier alleen maar van en kom je altijd verder. Dus dat doe ik nu, keuzes maken. Soms klein en soms ook groot, zoals het opzeggen van mijn baan en als freelancer verder gaan. Spannend, maar ook heel veel zin in.

Ik ben tevreden met en trots op het feit dat ik mezelf beter ken, voel wanneer ik iets wel of juist niet moet doen. Meestal dan, niet altijd. Maar je hoeft ook niet altijd antwoorden te hebben. Laat het maar gebeuren, fouten maken is ook niet erg. Hoort immers ook bij het leven en daar leer je van.

Gerry is een warme vrouw. Prettig om mee te praten, ze weet waar ze het over heeft. Met een gezonde dosis humor, waar ik zelf van hou, blijft ze met beide benen op de grond. Duidelijk een aanrader dus. 😉 Thanks voor alles!

Joricke Jasper

Story Studio

Ja, er zijn heel veel dingen veranderd!

Ik sta positiever in het leven

 

In principe zijn alle resultaten die ik wou halen behaald. Dit is meer zelfvertrouwen hebben, een beter werk/privé balans, trots mogen zijn op de resultaten die ik heb behaald, mensen leren vertrouwen en opener zijn naar anderen toe.

Ik ben het meest blij met het inzicht dat het verleden in het verleden is en dat ik verder kan zonder dat het moeilijk is erover te praten en dat ik mensen weer kan vertrouwen.

Ik sta voor mijn gevoel positiever in het leven. Niet alleen ik merk dit, maar ook de mensen om mij heen.”

Joey Roeters

Developer Event Insight

Ik zat de boel te bedonderen

 

“Ik was somber en door negatieve ervaringen was ik mijzelf kwijtgeraakt. Ik zat mijzelf en mijn omgeving te bedonderen om maar zo goed mogelijk te willen overkomen.

Ik heb geleerd om naast het zorgvuldig communiceren van de situatie waarin ik zat, in mijn gevoel te komen. Te voelen waar je staat, en wat het met je doet.

Nu gaat het heel veel beter met mij. Ik zal met en enige regelmaat een sessie afspreken om de kracht te bewaren. Het heeft mij rust, geloof in mezelf en zelfverzekerdheid opgeleverd.

Coaching bij Gerry is een aanrader voor iedereen die zich wil openstellen en bereid is om naar zichzelf te kijken. Ik kijk zelf ook terug op een zeer plezierig en succesvol traject.

Ik voel dat ik stappen heb gemaakt die me weer op de juiste plek hebben gezet. Het is Gerry gelukt me dat te laten ondervinden en voelen. Hartelijk dank nogmaals.”

A.M.

Ik zocht iemand die door mijn praatjes heen kon prikken

 

“Ik wil mijn situatie niet uitzichtloos noemen, voordat ik bij Gerry kwam. Ik ben positief ingesteld en had elke dag wel een klein geluksmomentje, maar ik vond het lastig dat gevoel vast te houden of weer op te roepen en merkte dat ik wat minder energie had voor bepaalde dingen.

Ik kon moeilijk mijn bed uitkomen en zin maken om te werken werd af en toe ook een opgave. Juist ook door opdrachten uit te voeren werd ik letterlijk aan het werk gezet om zoek te gaan naar de verschillende beweegredenen voor mijn verlaagde energieniveau. Soms behoorlijk confronterend, maar tegelijk dan ook een eye opener.

Gerry heeft me vooral bijgebracht dat ik soms even moet stilstaan bij het nu. Mede daardoor heb ik weer meerdere geluksmomentjes op een dag, ben ik weer onder de mensen te vinden (zonder dat dit werk gerelateerd is) en kan daar intens van genieten. Ik sta weer in mijn kracht en weet wat ik wil.”

P.S. Wanneer je dit leest en nog twijfelt over coaching bij Gerry, zou ik zeggen: doen! Ik heb het als zeer prettig ervaren.

Daphne Veldman

Ik weet zeker dat ik ook na het coachingstraject nog baat heb bij onze gesprekken

 

“Na een intensieve periode met veel onzekerheid op meerdere vlakken, had ik eindelijk een baan. Maar ik voelde nog steeds onrust in mijn hoofd en ik wilde uitzoeken waar dat vandaan kwam. Ik had het gevoel dat er iets in mij zat waar ik niet bij kon, wat ongrijpbaar was. Iets dat ik moest tegenkomen voordat ik verder kon.

Ik kende Gerry al via gedeelde contacten en heb de sprong gewaagd om me open te stellen. Ik merkte dat ik mijn eigen reacties op bepaalde situaties niet goed begreep, en daardoor over mijn eigen grenzen heen ging.

Nu begrijp ik beter waarom ik op een bepaalde manier reageer in situaties – daardoor heb ik meer geduld en ben ik liever voor mezelf. En durf ik echt te luisteren naar wat mijn gevoel zegt, zonder daar direct over te oordelen.

Naar aanleiding van de gesprekken met Gerry en de vragen die zij stelde heb ik een vrij rigoureuze keuze gemaakt: ik heb mijn baan opgezegd, omdat ik er niet gelukkig van werd.

Ik weet zeker dat ik ook na het afronden van het coachingstraject nog baat heb bij de gesprekken die we hebben gehad. Ik denk op de meest gekke momenten nog aan iets wat ik met Gerry heb besproken.

Gerry’s vermogen om te luisteren en om de vragen te stellen die je zelf niet durft te stellen, of waaraan je nooit gedacht hebt, waren onmisbaar in mijn proces. Iedereen heeft een Gerry nodig in zijn of haar leven!”

Irene

Voordat ik naar Gerry ging, liepen zaken op het werk en privé totaal niet goed

“Na privé het nodige verdriet te hebben meegemaakt en een worsteling met lichamelijke problemen was terugkeren op de werkvloer, na een paar maanden afwezigheid, (voor mijn gevoel) een drama. Ik voelde mij niet meer veilig binnen mijn werk. Ook privé worstelde ik met al mijn vrijwilligerstaken.

Ik heb Gerry als zeer plezierig ervaren. Ik voelde mij veilig en gehoord. Gerry hield goed rekening met welke “aanpak” bij mij past (bijv. niet te zweverig). Ik voelde een klik en vond het altijd fijn om naar de afspraken te gaan.

Ik ben flink met mezelf bezig geweest om uit te zoeken wat ik wil en waar mijn krachten liggen. Ook heb ik voor mezelf duidelijke keuzes gemaakt in wat ik wel en wat ik niet wil. Het coachingstraject heeft mij toekomstidealen gebracht: het opzetten van een eigen onderneming!”

Nancy Bekkering

Mantelzorgmakelaar van het Noorden