Op weg naar

rust, focus en energie

“Mensen denken vaak langer na over hun vakantiebestemming dan over hun leven.” – Jan Bommerez 

WAT HEB JIJ AAN DIT BOEK?

Heb je soms ook het gevoel dat je helemaal vast staat? Dat je even niet weet welke kant je op moet? Dat je gek wordt van de drukte, te veel last hebt van stress of niet meer kunt focussen op de dingen die belangrijk zijn? Ben je te vaak te moe en kom je maar niet vooruit ondanks dat je al van alles hebt geprobeerd?

Dan is dit boek voor jou geschreven. Deze routeplanner bespaart je bloed, zweet en tranen en vooral veel kostbare tijd. Je bent namelijk zo op de plek waar je wilt zijn zonder dat je lappen tekst of theorie door hoeft te ploeteren. Met bijzonder eenvoudige, praktische oefeningen en een duidelijke routekaart wijst dit boek je snel de juiste weg naar meer balans.

Of je nu op zoek bent naar rust, energie, inspiratie of meer wil weten over gedrag, in deze routeplanner zie je meteen waar je nu staat en wat je nodig hebt om het juiste pad te kiezen. Ga in je eigen tempo op weg en kies je bestemming!

Bekijk de eerste 20 pagina’s

Klik op de grijze balk aan de onderkant van het boek en bekijk alvast de opzet, inhoud en vormgeving. Zo kun je zelf bepalen of het boek iets voor je is.

Reacties van Lezers

“In dit werkboek neemt Gerry je mee op reis om het meeste uit jezelf te halen. Ze daagt je uit op een fijne en praktische manier kritisch naar jezelf te kijken.”

Arne Bos

Managing Director Parkos

“Mijn eerste indruk is dat het boek prettig leesbaar, voor iedereen herkenbaar en overzichtelijk is. Vrolijke kost voor soms lastige situaties. Het is uniek in zijn soort en kan gaten opvullen. Je mag trots zijn op de inhoud en dan wil ik de vormgeving en stijl niet vergeten. Die zijn ook uitnodigend.”

Zakelijke life coach Groningen - Gerry Schultinga

Gerry Schultinga

Mijn verhaal

Al 15 jaar coach ik ondernemende mensen die teveel hooi op hun vork nemen en daardoor vastlopen.
Tijdens deze coachingstrajecten maken mijn klanten gebruik van uiteenlopende oefeningen. Steeds vaker hoorde ik: “Gerry wat zonde dat deze oefeningen alleen toegankelijk zijn voor de mensen die bij jou een programma volgen. Je moet er een boek van maken. Dan zetten veel meer mensen waardevolle stappen!”
En nu is het dan zover. Tientallen oefeningen, stappen etc. verzameld in een praktisch werkboek.

 

 

 

Wat is jouw route?

Ga in je eigen tempo op weg en kies je bestemming!

Wil je meer lezen?

Ik deel regelmatig leuke blogs, inspiratie en verhalen. Wil jij dit ook ontvangen?