Ben jij ondernemend? Wil jij meer verdienen, maar ook meer rust en meer vrije tijd?

 • Stagneert jouw groei als ondernemer?
 • Vind jij het lastig om gefocust te blijven?
 • Heb je al van alles uitgeprobeerd, maar niets helpt blijvend?
 • Laat je steken vallen?
 • Werk jij meer en meer uren, maar krijg je jouw werk toch niet af?

Kortom, heb je het gevoel dat het ondernemen je steeds zwaarder valt?

Of je nu extreem succesvol bent of economisch zware tijden beleeft, ondernemen vraagt veel van je. Soms zelfs zoveel, dat je uit je balans raakt en er geen zin meer in hebt. Je snakt naar “ruimte en rust” en probeert dit te bereiken met slimme timemanagement programma’s en vakantietrips. Helaas is het resultaat niet blijvend.

Het duurt even om dit tijd en energieprobleem te erkennen. Doorzetten, nog een tandje erbij… het zijn natuurlijke reacties voor veel ondernemende mensen. En als je aan de slag wil, om dit proces te keren, heb je vaak geen idee wat de eerste goede stap is richting het enthousiasme en de spirit die je had toen je met jouw onderneming startte.

Geloof me, ik weet waar ik het over heb. Ik heb ook jarenlang geworsteld en had steeds het gevoel dat ik altijd wel ergens iets liet liggen of niet afkreeg. Steeds kwamen er ‘adhoc dingetjes’ voorbij die mijn aandacht opslokten. Want tja, als de klant aan jou als ondernemer een vraag stelt, wil je toch meteen paraat staan? Altijd bereikbaar en klantvriendelijk? Tot ik erkende dat het zo niet langer ging. Hoe meer uren ik draaide, hoe meer fouten er in mijn werk slopen. Ik raakte gestresst en sliep slecht. En daarbij… ik werd er helemaal geen leuker mens van. Ik zat continue met mijn aandacht ergens anders, dan waar ik me op wilde focussen.
Vanaf toen ben ik gaan lezen over focus en energiebalans. Ik heb cursussen en trainingen gevolgd, zaken uitgeprobeerd en zo gefilterd wat echt werkt.

 

Het resultaat: Ontspannen Ondernemen

Daardoor onderneem ik nu… lekker ontspannen en relaxed. Ik begin uitgerust aan mijn dag en ik krijg mijn werk op tijd af. Sterker nog, ik hou tijd over om te doen wat ik echt graag wil! Zoals sporten en leuke dingen ondernemen met mijn partner, kinderen en vrienden. En dat is toch uiteindelijk waar het om gaat in het leven?

En dat is wat ik jou ook gun. Want waar ik in geloof, als personal coach, is dat iedereen gelukkig mag zijn. Ik geloof oprecht dat dit mogelijk is. Zowel in werk als in privé.

Ik vind het geweldig dat mijn klanten vertellen dat zij dit geluk ervaren. Zij geven mij terug dat het succesprogramma ze blijvend meer energie en ruimte oplevert. Het bewijs dat Ontspannen Ondernemen kan.

 

Ik zocht iemand die door mijn praatjes heen kon prikken

“Ik wil mijn situatie niet uitzichtloos noemen, voordat ik bij Gerry kwam. Ik ben positief ingesteld en had elke dag wel een klein geluksmomentje, maar ik vond het lastig dat gevoel vast te houden of weer op te roepen en merkte dat ik wat minder energie had voor bepaalde dingen. Ik kon moeilijk mijn bed uitkomen en zin maken om te werken werd af en toe ook een opgave.

Juist ook door opdrachten uit te voeren werd ik letterlijk aan het werk gezet om zoek te gaan naar de verschillende beweegredenen voor mijn verlaagde energieniveau. Soms behoorlijk confronterend, maar tegelijk ook een eye opener.

Gerry heeft me vooral bijgebracht dat ik soms even moet stilstaan bij het nu. Mede daardoor heb ik weer meerdere geluksmomentjes op een dag, ben ik weer onder de mensen te vinden (zonder dat dit werk gerelateerd is) en kan daar intens van genieten. Ik sta weer in mijn kracht en weet wat ik wil.”

Met vriendelijke groet, Daphne Veldman

P.S. Wanneer je dit leest en nog twijfelt over coaching bij Gerry, zou ik zeggen: doen! Ik heb het als zeer prettig ervaren!”

Met het Succesprogramma Ontspannen Ondernemen,

werk je toe naar meer rust, meer vrije tijd en meer omzet

Heb je het gevoel dat jij meer uit jezelf en uit je bedrijf kunt halen? Maar weet je niet precies wat de eerste goede stap is, naar succesvol ondernemen, zonder stress en met ruimte om te genieten? Onderzoek dan of het Succesprogramma Ontspannen Ondernemen iets voor je is.

Je doorloopt in 6 maanden een intensief programma, waarbij je een aantal cruciale vaardigheden ontwikkelt die je blijft herhalen totdat ze jouw natuurlijke gedrag vormen. Zodat je telkens weer beschikking hebt over deze skills om gefocust en met succes te ondernemen.

Door het Succesprogramma Ontspannen Ondernemen:

 • Leer je ontdekken waar jij energie van krijgt
 • Ben je in staat te focussen
 • Kun je de juiste keuzes maken
 • Zorg je ervoor dat je met gemak veel beter presteert

Daarnaast levert dit programma je het volgende op:

 • Je krijgt de juiste mindset voor succes
 • Je weet wat jouw specifieke kwaliteiten zijn en hoe je hiermee meer uit jezelf haalt
 • Je bent energiek en gaat weer knallen
 • Je weet weer wat goed voor jou is en neemt sneller beslissingen
 • Je krijgt vrije tijd voor je hobby, om te sporten of te delen met vrienden en familie

Ontdek tijdens het Succesprogramma Ontspannen Ondernemen in 16 weken hoe jij met meer focus en energie weer kunt gaan knallen!

 

“Jij werkt hard en je bedrijf blijft groeien, totdat blijkt dat je een burnout hebt”

Ik heb Gerry Schultinga leren kennen via Twitter. Zij was diegene die aan mijn tweets kon aflezen dat ik steeds dieper weg zakte in het succes van mijn bedrijf, terwijl ik steeds meer symptomen had van uitputting.

Ik was van dokter naar ziekenhuis en naar fysiotherapeuten geweest en telkens waren mijn klachten vaag en niet verklaarbaar. Ja, mijn dokter had het bij het rechte eind alleen vond ik hem maar een vervelend mannetje die steeds zei dat ik aan stress leed. Op den duur ging ik niet meer naar de dokter want ik geloofde hem niet “hoezo ik heb stress, die man is niet goed bij zijn hoofd”, dacht ik.

Ik bedacht op een zekere dag maar een afspraak te maken met Gerry die vriendelijke vrouw van de Twitter. Waarom? Nou ik dacht om te voorkomen dat ik in een burn-out zou belanden. Wat ik toen nog niet wist dat ik de instorting al nabij was. Ze waarschuwde mij en gaf me tips waar ik me voor afsloot. Geen van de adviezen kwam bij mij nog binnen. Mijn hersens stonden al op de veilige modus en gaven geen ruimte meer voor nieuwe prikkels.

In het tweede gesprek heb ik een contract gesloten met Gerry om aan mij zelf te gaan werken ik dacht nog steeds preventief met mij zelf bezig te gaan. Maar het was al te laat. Ik was al opgebrand. De 50 punten burnout symptomen test beantwoorde ik met 45x ‘ja’. 

Mijn werk was allang niet meer leuk. Ik heb een succesvol bedrijf, maar genieten kon ik er niet van. Het waren alleen maar de negatieve dingen die ik zag.

Doordat mijn hersens zich afsluiten voor nieuwe prikkels was het lastig voor Gerry om door te dringen en mij nieuwe inzichten te geven. Maar ik maakte kleine stapjes vooruit. Tussendoor kreeg ik ook nog te maken met een depressie. Iets waar ik al gevoelig voor was. Ook hier heb ik veel hulp en steun gehad van Gerry.

 Inmiddels heb ik dankzij Gerry ontdekt dat ik totaal ander werk in mijn eigen bedrijf eigenlijk veel leuker vind. Dat ik nu wel thuis wat te doen heb en een hobby heb ontwikkeld. Ik heb ontdekt dat ik creatief ben en mooie dingen kan bouwen. Zo heb ik een ijszeiler gebouwd.

Ook kan ik nu besluiten om een lange wandeling te maken met de hond om mijn hoofd leeg te maken. Want Gerry heeft me geleerd te voelen en te luisteren naar mijn lichaam en vooral dat mijn lichaam signalen geeft over hoe ik me werkelijk voel. Iets wat voor mij totaal nieuw was. ”

Carl H.

Het Succesprogramma Ontspannen Ondernemen levert je: meer tijd, meer energie en meer plezier op.

Je gaat ontspannen en succesvol ondernemen.

 

 

Wil jij dit ook?

Stel je eens voor hoe jouw leven eruit zou zien als je met veel meer energie en vrije tijd jouw onderneming kunt runnen. Met het Succesprogramma Ontspannen Ondernemen kun jij dit bereiken. Vul onderstaand formulier in dan kijken we samen of je toe bent aan het Succesprogramma Ontspannen Ondernemen. Schrijf bij ‘bericht’ dat het om het Succesprogramma gaat.

Ik neem snel contact met je op!  Of bel me meteen 06 – 51 79 08 98

Het Succesprogramma Ontspannen Ondernemen levert je: meer tijd, meer energie en meer plezier op. Je gaat ontspannen en succesvol ondernemen.

4 + 9 =