Tja, en toen liep ik zelf vast. Ik wilde graag een interessant artikel schrijven, mijn hoofd zat als altijd vol ideeën, maar het kwam er niet uit.

Ik heb mijn aantekeningen in de prullenbak gegooid en mijn pc dichtgeklapt. Heb mezelf een kop koffie ingeschonken en ben er even uitgelopen. Onderweg kwam ik Peter tegen op de trap: “Wat ga je doen?” vroeg hij. “Ik loop vast en ga even naar buiten”, zeg ik. Peter lacht erom, dat is grappig, zegt hij, Gerry loopt vast!”.

En het heeft geholpen! Voordat de koffie af kon koelen had ik het! Ik ben terug gelopen naar mijn werkplek en nu zit ik hier ijverig te tikken. Er even uitlopen, het liefst naar buiten gaan, werkt echt om je zinnen te verzetten. Want de zinnen zaten wel in mijn hoofd maar niet in de juiste volgorde. Het was een warboel! Dus…

TIP
Wanneer je even niet weet welke kant je op moet of hoe je de zaken aan moeten pakken helpt het om er even uit te gaan om je hoofd leeg te maken.

 

Til jezelf naar een hoger plan

“En dan weet je het niet meer”, zegt Wouter, “je wilt wel verder maar weet niet hoe.De wereld ligt aan je voeten zeggen ze maar ik ervaar een barrière. Geen idee wat daarachter ligt. En ik voel de druk van de tijd die verstrijkt. Elke dag word mijn leven een stukje korter.Ik moet iets maar weet niet wat. Ik heb wel een cursus en coaching overwogen, maar het probleem is nu juist dat ik daar helemaal geen tijd voor heb.”

 

naamloos

Heb jij ook geen tijd maar wil jij je wel verder ontwikkelen? Dan is dit je kans!

Coaching op het moment dat het jou uitkomt.

Hoe werkt dat?
Je krijgt elke dag, 7 dagen lang, tips om mee aan de slag te gaan. Geen algemene adviezen maar echt zaken waar jij verder mee komt.

 

Op dag 2 begon ik echt enthousiast te worden. Ik heb weer grip op de zaken. Het voelt goed dat ik nu echt in actie kom!”. Mieke Everts

 

Jij kunt op jouw moment met de 7 tips aan het werk. Kies een vast moment op de dag en je gaat merken dat het werkt. Ook voor jou! Zo til jij jezelf naar een hoger plan!

Meld je nu aan. Het is nog gratis ook!

Meld je hier aan!

Wielklem weg en rollen maar!

Weet jij niet zeker of dit voor je gaat werken? Je kunt mij bellen 06 5179 0898 of mailen dan kijken we samen wat werkt voor jou. Want je wilt natuurlijk wel vooruit!