Vanochtend had ik het weer. Ik schrok wakker van mijn wekker. Was de nacht al voorbij?! Ik had het gevoel dat ik nog maar net in mijn bed lag…

 

Heb jij ook zo’n moeite met opstaan? Hoe korter de dagen hoe lastiger ik het vind. Dat is ook niet zo vreemd als je bedenkt dat mensen dagdieren zijn. En zeker in de winter en de herfst komen wij daglicht te kort.

 

Zorg dat je in deze donkere periode zoveel mogelijk daglicht oppikt. Kies je werkplek dichtbij een raam en ga zoveel mogelijk naar buiten. Iedere dag 15 tot 30 minuten maakt al verschil. Het liefst tussen 11.00 en 15.00 uur. Een lunchwandeling is zo gek nog niet!

 

Hoe zorg jij ervoor dat je in deze donkere maanden fit blijft? Heb je een tip voor mij?

Vertel het mij!

 

 


 

Met je ogen dicht losgaan

Een fijne manier om lekker wakker te worden en fit aan je dag te beginnen is de ochtendrave. Oftewel ‘losgaan met je ogen dicht’. Je dag starten met een lekkere danssessie en gezonde smoothies.

 

Ochtendrave is de nieuwste rage in wereldsteden als Londen en New York en Nijmegen ;-). Want hier nam op 11 november organisator Drift het initiatief voor de ochtendrave op de campus van de radboud Universiteit in Nijmegen.

Bekijk en beluister dit item op 1 vandaag

 

Bron: gezondheidsnet, 1 Vandaag

 


Maak kans op een gratis persoonlijk energieadvies!

 

Wat levert het op? Na mijn energieadvies:

  • Weet je het nut van inzicht in jouw disbalans
  • Weet je veel over energienemers en energievreters
  • Kun je een start maken jouw leven weer een boost te geven

68_320

Hoe werkt het energieadvies?

Je kunt je eenvoudig aanmelden door onderstaande link aan te klikken. Beschrijf waar jij stress van hebt, hoelang je hier al mee worstelt en wat je er tot nu toe mee hebt gedaan. Wanneer jij dit energieadvies hebt gewonnen, krijg je een persoonlijk bericht en maken we een afspraak!

Ja, ik wil in aanmerking komen voor een gratis persoonlijk energieadvies