Hup, naar buiten!

We willen naar buiten, toch? Lekker naast de gebaande paden lopen; dan zie je namelijk zoveel meer! Daarom in deze ezine alleen een kort filmpje, want een filmpje zegt immers zoveel meer dan woorden. Bovendien pik ik minder van jouw kostbare tijd. 😉 Ik ben heel nieuwsgierig wat er bij jou opkomt als jij de beelden ziet. Laat je het me weten? Ik hoor het graag!

Klik op bovenstaande afbeelding voor het filmpje “Ant in the Circle“.


Wil je verder kijken dan de beperkingen in je hoofd?
Herken jij de stappen van de mier in het filmpje? Laat jij je ook beperken door wat je denkt (of wat anderen over jou denken) en heb je het idee dat je veel meer uit het leven kunt halen? Wil jij ook zonder stress leven en doen wat echt bij je past? Als personal coach leer ik je, hoe je zonder stress jouw zaken weer op orde brengt. Je krijgt focus, wordt energieker en blijer. Je neemt de invulling van jouw leven in eigen hand door dichtbij de koers te blijven die je zelf bepaalt. Geweldig toch?
Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan even een kijkje op  www.gerryschultinga.nl Ik help je graag, want buiten de gebaande paden is het zoveel leuker!


Jij bepaalt jouw eigen grens!

Mijn inspiratie kreeg ik o.a. van Jan Bommerez. Hij is inspirator en schrijver van de boeken “Flow” en “De kunst van het zakendoen”.