Ik begaf mij in een impasse. Ik kwam zelf niet meer uit mijn mentale vastloper. Mijn twijfel op alle keuzefronten was zo groot dat mijn zelfvertrouwen weg was en de innerlijke onrust steeds groter werd. Ook liep ik vast in mijn emotie door een periode in mijn jeugd. Ik wilde innerlijke rust!
Het voelt na de Boostmaand als een soort bevrijding. Ik kijk weer de toekomst in, ben in staat alles wat achter me ligt op te bergen en heb controle over mijn emotie. Je krijgt van Gerry krijgt wat ze communiceert. Ze leest iemand snel en zo schakelt ze ook. Dat voelde bij mij prima. Kan me voorstellen dat de investering mensen afschrikt, ofschoon het ook een mooi filter kan zijn. De Boostdag was zeer waardevol, met name de energie die vrijkwam. Kortom, vanuit mijn ondernemersinzicht heb ik enorm veel bewondering voor de duidelijkheid, passie en kennis van Gerry als ondernemer en met name als mens.

Wim Kwant
Ondernemer – HKS Trade BV