Zakelijk Flirten

Hoe zien mensen jou en hoe wil jij dat ze jou zien?

 

Zakelijk Flirten draait om de uitstraling die je hebt. Het gaat over oprechte aandacht, nieuwsgierigheid en het uitstralen van vertrouwen. Het is de non-verbale communicatie.

Misschien herken je het wel:
Je gaat naar een netwerkbijeenkomst waar een leuke spreker komt.
Je weet dat het interessant voor je zal zijn  maar toch…Er borrelen allemaal vragen in je op: Wie zullen er allemaal zijn? Wat zeg ik als ik binnenkom? Op wie stap ik af? Wat zal ik dragen? Het liefst verdwijn je in je smartphone om wat ‘interessante’ berichten te lezen.

Of… je hebt maandelijks een vergadering met je collega’s en je bent al tijden van plan een gespreksonderwerp onder de aandacht te brengen. Maar anderen vertellen gemakkelijker, spelen de hoofdrol en de agenda loopt altijd al uit. Dus bij de rondvraag denk je: ‘Dat komt de volgende keer wel’.

Of… je gaat bedrijven/klanten bezoeken. Je kent de medewerkers maar toch telkens wanneer je de parkeerplaats oprijdt overvalt je een onprettig gevoel. Komt het wel uit? Wat moet ik zeggen als ik binnenstap? En als het niet uitkomt, wat zeg ik dan?

Herken je dit? Wil je het anders? Wil jij jezelf meer laten zien?
Dan is de training zakelijk flirten iets voor jou!

zakelijk flirten Gerry Schultinga

Wat levert het op?

  • Meer zelfvertrouwen
  • De uitstraling die bij je past
  • Je durft te zeggen wat je wilt zeggen

Wat gaan we doen?
We gaan  aan de slag met zakelijk flirten (voor de duidelijkheid, dit is iets heel anders dan versieren). We gaan letterlijk in beweging!
Je leert hoe jij je prettiger kunt bewegen en meer jezelf kunt zijn. Je ontdekt de positieve kanten van jouw uitstraling waardoor jij zelfverzekerder over zult komen. Wanneer je dit onder knie hebt doe jij gemakkelijker jouw verhaal. Dan zeg je wat je wilt zeggen. De woorden die bij jou passen zullen als vanzelf uit je mond rollen.

 

Wellicht smaakt het naar meer!

In dat geval is er een vervolgsessie met meer diepgang en ruimte voor jouw persoonlijke vraagstuk. Tijdens deze sessie krijg jij exclusieve aandacht en leer jij jezelf sterk neer te zetten. Tijdens de proeverij kun jij je voor deze exclusieve sessie aanmelden.

 

De uitgebreide training Zakelijk Flirten bied ik ook incompany aan. Heb je vragen of wil je advies? Neem gerust contact op.