Het was een warboel in mijn hoofd. Alles leek een hoofdzaak, met name in mijn werksituatie. Niet gewend aan dit type begeleiding was voor mij de vraag: hoe werkt dit? Normaal ben ik niet iemand die zich graag laat vertellen wat hij moet doen.

Gerry gaf me echter vanaf onze eerste ontmoeting het vertrouwen om me te uiten. Ze liet me op een effectieve manier zien waar ik stond, letterlijk en figuurlijk. Dat werkte heel verhelderend. Niet beïnvloed door welke belanghebbende dan ook. Hier ging het om mij, om een weg te vinden hoe me te handhaven onder een niet-aflatende werkdruk.

Wat mij beviel in de gesprekken met Gerry was haar volkomen onbevangen houding, niets was vreemd of onbespreekbaar. Dat heb ik als heel bevrijdend ervaren en om die reden kan ik Gerry aanbevelen.

Gerry gaat je helpen de boel te ontwarren. Zij kan dat!”

J.M.