Zoek jij focus en wil jij meer energie?

Ben jij ondernemer of een ondernemend type? Zie jij voortdurend kansen? Zitten er vaak te weinig uren in een dag? Heb je het idee dat je heel hard werkt om succesvol te zijn en er toch steeds net naast grijpt? Maar weet je niet precies waar het misgaat? Loop je vast in de wir war in je hoofd?

Wil je op korte termijn rust in je hoofd en focus? Jouw energie verbeteren onder begeleiding van een gepassioneerde ervaren coach? Zonder dat je vast zit aan een maandenlang traject?

Overweeg dan om een Persoonlijke Boostmaand met mij in te plannen.

Creëer meer rust en energie en optimaliseer jouw focus in 1 maand

Waarom in 1 maand?

Hoe vaak heb je niet gedacht ‘het moet anders en dat moet ik zelf doen? Je hebt vast al van alles geprobeerd:

 • het volgen van een workshop
 • het lezen van artikelen en boeken over focus en ontspanning
 • het kijken naar inspirerende YouTube filmpjes

Je kreeg informatie die je eigenlijk al wist. Overal vond je wel ‘iets’, maar jouw specifieke situatie is toch net even anders. Daardoor sloten de tips net niet aan en hield je de gedragsverandering niet vol. En ondertussen tikt de tijd door. En niet alleen de tijd loopt door, ook: jouw negatieve gevoelens, energie lekken en stress nemen de ruimte om te groeien.

Tijd voor een rigoureuze ommekeer!

Tijd ook om snel grote voortgang te boeken en niet langer aan te modderen. 

Boostmaand bestaat uit:

100% persoonlijke aandacht

Boostdag - een hele dag 1-op-1 coaching

De Boostdag is 1 dag volledige focus en concentratie voor iets dat jij graag wil oplossen. Met jouw aandacht en dat van mij. Zonder afleiding van telefoon, ‘spoedklussen’ en andere zaken die jouw betrokkenheid vragen. Door jouw specifieke vraagstuk 1 volledige dag prioriteit te geven, ga jij tijdens de Boostdag al verbluffende resultaten ervaren!

We doen dat in prachtige inspirerende omgeving, die maakt dat je deze intensieve dag ook ervaart als energiek, luxe en positief. De ommekeer van de spiraal.

+ Profiel van jouw persoonlijkheid

Een persoonlijkheidsprofiel geeft je inzicht in de verschillen tussen mensen, maar vooral inzicht in jezelf. Wat is jouw natuurlijke manier van doen? Hoe ga je om met bepaalde situaties onder druk? Wat is jouw stijl van communiceren en wat zijn jouw onbewuste drijfveren? Bovendien komt uit de persoonlijkheidstest heel duidelijk naar voren wat jouw energie geeft of waar je op leegloopt.

+Een hele maand net zoveel persoonlijke aandacht als jij nodig hebt

Niet in een groep, geen standaardmails, maar echt exclusieve aandacht. Zodat je:

 • alle ruimte krijgt voor een extra duwtje in de rug
 • jouw beren op de weg je niet weer tegen houden
 • leert het piekeren te stoppen of
 • gewoon een schop onder de kont krijgt en
 • veel beter slaapt

+ Jouw eigen routeplanner naar rust, focus en energie

Je ontvangt het routeplannerboek ‘Het is aan jou’ dat ik geschreven heb als een echt doe-boek. Het boek staat boordevol oefeningen, is kleurrijk vormgegeven en zonder lappen tekst. Daarmee leest het heel prettig en verleid het je om in beweging te komen.

|

Het was een perfecte dag!

“Het heeft voor mij zoveel in beweging gezet. Ik had nooit gedacht dat ik dit in 1 dag voor elkaar zou kunnen krijgen!

Ik geef mijn grenzen duidelijker aan en ik weet weer wat ik wil. Zowel in mijn bedrijf als in mijn privésituatie.

Het geeft me rust en energie.

Jan D.

Voor wie is deze vorm van persoonlijke coaching geschikt?

 • Wanneer jij echt zeker weet dat het nu tijd is voor verandering.
 • Wanneer je volledig durft te gaan voor meer energie en een gelukkiger leven.
 • Wanneer je geen geduld en tijd (meer) hebt voor langdurige trajecten.
 • Wanneer je graag in 1 maand het verschil wilt maken, net als alle andere ambitieuze mensen die je  voorgingen.
 • Wanneer je al veel geprobeerd hebt, maar het steeds niet lukte.
 • Wanneer je weet dat je het niet alleen kan.

 

Wanneer kun je beter niet voor een Persoonlijke Boostmaand kiezen?

Als:

 • je al zover bent dat je je overspannen voelt of een burnout hebt
 • je weet van jezelf dat je tijd nodig hebt om te leren
 • je graag een tijdje ‘kauwt’ op nieuwe inzichten die je worden aangereikt
 • je graag in een groep ervaringen deelt
 • je houdt van herhaling en rustig uitproberen.

Herken je je in een van deze laatste situaties of twijfel je over jouw geschiktheid? Leg dan gerust contact. We overleggen telefonisch of de Boostmaand de beste oplossing is voor het resultaat dat jij wil bereiken of dat je misschien beter kunt kiezen voor een andere vorm van coaching.

|

Wat een overwinning!

“Gerry heeft de twijfels weg kunnen nemen door in gezamenlijkheid te achterhalen waar mijn “energie-lek” zat. Ikzelf zat in een heel andere richting te denken, maar door er samen tijdens de boostdag mee bezig te zijn vielen de puzzelstukjes op hun plek. Niet alleen was mijn inzicht in mijzelf vergroot, maar ook heb ik geleerd om die positieve energie weer te kunnen oproepen.

Als je ervoor open staat dan zal een boostdag met Gerry je niet alleen energie opleveren, maar je zult het ook gaan uitstralen, wat weer een positieve effect heeft op anderen.”

J.R.

Wat ik van klanten terugkrijg: ze ervaren meer geluk en succes!

Tijdens de Boostmaand daag ik je uit om direct stappen te zetten. Uiteraard doe je dat helemaal zelf, zodat je direct ervaart en doorgrondt hoe het voor jou werkt. Ik beloof je dat we doorgaan tot je het volledig te pakken hebt. Zo kun je als je achteraf het idee hebt terug te vallen in je oude gedrag, het geleerde zo weer toepassen.

Waarom met mij als coach? 

Afgelopen jaren heb ik samengewerkt met tientallen ondernemers die worstelen met aan de ene kant hun passie en aan de andere kant alle ‘sores’ die een eigen bedrijf met zich mee brengt. En met het maken van de juiste keuzes die bij hun business past. Ik ben gecertificeerd, ervaringsdeskundige en begeleidde al menig ondernemer over het verbeteren van hun energiebalans; de balans van lekker werken. En naar tevredenheid.

Met deze ervaring ben ik in staat snel te signaleren wat anders kan. Dit levert direct tijd, geld, grip, rust, geluk, energie op. Daar kan jij van profiteren.

 

Eerst lezen, dan geloven?

Bekijk de aanbevelingen die ondernemers spontaan aan mij gaven, zoals je hier kunt lezen. Naast mijn kennis en ervaring, merk ik dat ondernemers mij vooral waarderen om mijn vertrouwen, betrokkenheid, prikkelende vragen. Met mij sparren over jouw focus geeft inzichten, ideeën en energie, waar je echt mee vooruit komt.

|

“Ik was somber en door negatieve ervaringen was ik mijzelf kwijtgeraakt. Ik zat mijzelf en mijn omgeving te bedonderen om maar zo goed mogelijk over te komen. Ik heb geleerd om naast het zorgvuldig communiceren over de situatie waarin ik zat, in mijn gevoel te komen. Te voelen waar je staat, en wat het met je doet.

Nu gaat het heel veel beter met mij.

De coaching van Gerry heeft mij rust, geloof in mezelf en zelfverzekerdheid opgeleverd.

Een aanrader voor iedereen die zich wil openstellen om naar zichzelf te kijken en dat te willen voelen.”

Alexander M.

Heldere focus aan het eind van de maand

Wat ik doe tijdens de Persoonlijke Boostmaand is je stap voor stap meenemen. Je wordt je bewust van hoe jij de dingen doet en hoe het slimmer kan. Daar gaan we direct mee aan de slag. Zodat je het niet alleen begrijpt maar ook ervaart. Zodra je de dit in ‘the pocket’ hebt kun je het in de toekomst steeds opnieuw gebruiken.

Problemen of vraagstukken die andere ondernemers in 1 maand hebben aangepakt zijn:

 • Hoe verbeter ik mijn focus, zodat ik geen fouten meer maak of teveel tijd verlies?
 • Hoe voorkom ik dat ik dag en nacht in de weer ben en toch goed bereikbaar ben voor mijn klanten?
 • Hoe verbeter ik mijn communicatie, zodat mijn boodschap helder is en ik geen tijd verlies met misverstanden uit de weg ruimen?

We hebben ruimte om tijd te besteden aan het ombuigen van jouw balans naar meer werkplezier, meer tijd en een hogere omzet. Denk daarbij aan:

 • Wat (welke klanten en opdrachten) past nu echt bij mij?
 • Tips om je fitter te voelen.
 • De mindset om er vanaf nu echt voor te gaan!

Aan het eind van de maand heb je in de gaten hoe het voor jou werkt, waar jij energie van krijgt en waar jij op leegloopt. Hoe jij zelf op elk gewenst moment kunt focussen, zodat je minder tijd verliest en meer omzet binnenhaalt. En een schat aan kennis, feedback op jouw communicatie en waardevolle tips waarmee je de komende jaren vooruit kunt.

Hoeveel mensen zijn jou al voorgegaan?

Aantal mensen dat resultaat behaald heeft via Boost coaching bij Gerry

Aanmelden voor de Boostmaand

Er is maar een beperkt aantal dagen per maand beschikbaar om een Boost met mij te plannen. Voordat ik een Boostmaand met je inplan, stel ik je eerst wat vragen over jouw persoonlijke situatie en doelstellingen tijdens een telefonische kennismaking. Je hoort dan ook de beschikbare data en het tarief. Tijdens dit gesprek kunnen we samen inschatten of een Persoonlijke Boostmaand voor jou op dit moment een goede investering is.

Maak kennis met mij en check of je er nu aan toe bent.

Bel 06 – 51 79 08 98  of mail mij, dan overleggen we samen welk programma het best geschikt is voor jouw situatie.

Ik begaf mij in een impasse. Ik kwam zelf niet meer uit mijn mentale vastloper. De twijfel op alle keuzefronten was zo groot dat het zelfvertrouwen weg was en de innerlijke onrust steeds groter werd. Ook liep ik vast in mijn emotie door een periode in mijn jeugd die ik nog geen plek had gegeven. Ik wilde innerlijke rust!

Het voelt na de Boostmaand als een soort bevrijding. Ik kijk weer de toekomst in, ben in staat alles wat achter me ligt op te bergen, weer tevoorschijn te halen wanneer ik het wil en controle te hebben over mijn emotie. Ik ben er nog niet, maar voel me weer mijzelf. Ik heb ervaren dat je van Gerry krijgt wat ze communiceert en dat ze snel iemand leest en schakelt. En dat voelde bij mij prima.

Kan me voorstellen dat de investering mensen afschrikt, ofschoon het ook een mooi filter kan zijn. De Boostdag was zeer waardevol, met name de energie die vrijkwam, kwam tot zijn recht en streefde zijn doel na.

Kortom, vanuit mijn ondernemersinzicht heb ik enorm veel bewondering voor de duidelijkheid, passie en kennis van Gerry als ondernemer en met name als mens.”

Wim Kwant

Ondernemer mede-eigenaar HKS Trade BV