Ondernemen kun je al,
maar hoe zorg je dat het weer ‘leuk’ wordt?

Dat je doet waar je goed in bent, er plezier in hebt en niet met het idee leeft dat je 24/7 beschikbaar moet zijn.

Dat je niet alleen werkt, tot je erbij neervalt, maar ook ruimte hebt om met je familie en vrienden te genieten van wat je opbouwt. Dat de lust en energie die bruiste, toen je voor jezelf begon, weer terugkomt. Dat je fluitend naar je werk gaat en opgewekt en op tijd thuiskomt.

  Ben jij ondernemend en herken je dit?

  • Loop jij vast in je werk en/of privé?
  • Vind jij het lastig om gefocust te blijven?
  • Werk jij meer en meer uren, maar krijg je jouw werk toch niet af?
  • Laat je steken vallen?
  • Heb je al van alles uitgeprobeerd, maar niets helpt blijvend?

  Of je nu extreem succesvol bent of economisch zware tijden beleeft, ondernemen vraagt veel van je. Soms zelfs zoveel, dat je uit je balans raakt en er geen zin meer in hebt. Je snakt naar “ruimte en rust” en probeert dit te bereiken met slimme timemanagement programma’s en vakantietrips. Helaas is het resultaat niet blijvend.

  Het duurt vaak een tijdje om dit tijd- en energieprobleem te erkennen. Doorzetten, nog een tandje erbij… het zijn natuurlijke reacties voor veel ondernemende mensen. Vaak tot grote ergernis van het thuisfront, die jou steeds minder zien of merken dat je er met je hoofd niet bij bent.

  Kortom, heb je het gevoel dat ondernemen je steeds zwaarder valt?

  En nu je er wat aan wil doen, weet je niet precies hoe je dit proces kan keren in richting van het enthousiasme en de spirit die je had toen je met jouw onderneming startte?

  Overweeg dan nu om samen met mij, de Ontspannen Ondernemer in jezelf te ontdekken.  

  Wil jij als ondernemer goed verdienen, maar ook meer rust en tijd voor thuis? 

  Ontdek Ontspannen Ondernemerscoaching

  Geloof me, ik weet waar ik het over heb. Ik heb ook jarenlang geworsteld en had steeds het gevoel dat ik altijd wel ergens iets liet liggen of niet afkreeg. Steeds kwamen er ‘adhoc dingetjes’ voorbij die mijn aandacht opslokten. Want tja, als de klant aan jou als ondernemer een vraag stelt, wil je toch meteen paraat staan? Altijd bereikbaar en klantvriendelijk? Tot ik erkende dat het zo niet langer ging. Hoe meer uren ik draaide, hoe meer fouten er in mijn werk slopen. Ik raakte gestresst en sliep slecht. En daarbij… ik werd er helemaal geen leuker mens van. Ik zat continue met mijn aandacht ergens anders, dan waar ik me op wilde focussen.
  Vanaf toen ben ik gaan leren over focus en energiebalans. Ik heb opleidingen en trainingen gevolgd, zaken uitgeprobeerd en zo gefilterd wat echt werkt.

  Het resultaat: Ontspannen Ondernemen

  Daardoor onderneem ik nu… lekker ontspannen en relaxed. Ik begin uitgerust aan mijn dag en ik krijg mijn werk op tijd af. Sterker nog, ik hou tijd over om te doen wat ik echt graag wil! Zoals sporten en leuke dingen ondernemen met mijn partner, kinderen en vrienden. En dat is toch uiteindelijk waar het om gaat in het leven?

  Dat is wat ik jou ook gun. Want waar ik in geloof, als coach, is dat iedereen gelukkig mag zijn. Ik geloof oprecht dat dit mogelijk is. Zowel in werk als in privé.

  Ik vind het geweldig dat mijn klanten vertellen dat zij dit geluk ervaren. Zij geven mij terug dat de ondernemerscoaching ze blijvend meer energie en ruimte oplevert. Het bewijs dat Ontspannen Ondernemen kan.

  |

  “Ik kan weer genieten van mijn successen”

  “Ik had het idee dat ik niet volledig gebruik maakte van mijn talenten en kwaliteiten. Ik kon niet los laten en wilde wel op hetzelfde tempo doorgaan.

  Ik heb vooral inzicht gekregen in mijn gedrag op het moment dat ik iets aan het doen ben wat eigenlijk niet bij mij past. Dat zijn de energievreters, die ik heel graag wil negeren, maar die toch naar boven kwamen.

  Daarnaast heeft het coachingsprogramma inzicht gegeven in mijn eigen plannen om te gaan ondernemen, waar ik super blij mee ben!”

  Patrick Ruiter
  Fotograaf en creatief meedenker

  Ontdek Ontspannen Ondernemen bestaat uit:

  Boostdag - een hele dag 1-op-1 coaching

  De Boostdag is 1 dag volledige focus en concentratie voor iets dat jij graag wil oplossen. Met jouw aandacht en dat van mij. Zonder afleiding van telefoon, ‘spoedklussen’ en andere zaken die jouw betrokkenheid vragen. Door jouw specifieke vraagstuk 1 volledige dag prioriteit te geven, ga jij tijdens de Boostdag al verbluffende resultaten ervaren!

  We doen dat in prachtige inspirerende omgeving, die maakt dat je deze intensieve dag ook ervaart als energiek, luxe en positief. De ommekeer van de spiraal.

  + Profiel van jouw persoonlijkheid

  Een persoonlijkheidsprofiel geeft je inzicht in de verschillen tussen mensen, maar vooral inzicht in jezelf. Wat is jouw natuurlijke manier van doen? Hoe ga je om met bepaalde situaties onder druk? Wat is jouw stijl van communiceren en wat zijn jouw onbewuste drijfveren? Bovendien komt uit de persoonlijkheidstest heel duidelijk naar voren wat jouw energie geeft of waar je op leegloopt.

  + Een half jaar net zoveel persoonlijke aandacht als jij nodig hebt

  Niet in een groep, geen standaardmails, maar echt exclusieve aandacht. Zodat je:

  • alle ruimte krijgt voor een extra duwtje in de rug
  • jouw beren op de weg je niet weer tegen houden
  • leert het piekeren te stoppen of
  • gewoon een schop onder de kont krijgt en
  • veel beter slaapt

  + Jouw eigen routeplanner naar rust, focus en energie

  Je ontvangt het routeplannerboek ‘Het is aan jou’ dat ik geschreven heb als een echt doe-boek. Het boek staat boordevol oefeningen, is kleurrijk vormgegeven en zonder lappen tekst. Daarmee leest het heel prettig en verleid het je om in beweging te komen.

  + Extra Ondernemer Boostsessie

  Wanneer er in de loop onze samenwerking in jouw (ondernemers)leven nog zaken spelen die extra aandacht vragen, verdieping nodig hebben of oefening. Dan heb je alle ruimte nog een live boostsessie met mij in te plannen, waarin we 1-op-1 samen aan de slag gaan om een extra doorbraak te creëren.

  Waarom deze manier van ondernemerscoaching?

  Heb je het gevoel dat jij meer uit jezelf en uit je bedrijf kunt halen? Maar weet je niet precies wat de eerste goede stap is, naar succesvol ondernemen, zonder stress en met ruimte om te genieten? Onderzoek dan of Ontdek Ontspannen Ondernemen iets voor je is.

  We trekken vier tot zes maanden met elkaar op, waarbij je een aantal cruciale vaardigheden ontwikkelt die je blijft herhalen totdat ze jouw natuurlijke gedrag vormen. Zodat je telkens weer beschikking hebt over deze skills om gefocust en met energie te ondernemen.

  Door Ontdek Ontspannen Ondernemen:

  • Leer je ontdekken waar jij energie van krijgt
  • Ben je in staat te focussen
  • Kun je de juiste keuzes maken
  • Zorg je ervoor dat je met gemak veel beter presteert

  Daarnaast levert dit programma je het volgende op:

  • Je ontdekt waar jij heen wil
  • Je leert wat jouw specifieke kwaliteiten zijn en hoe je hiermee meer uit jezelf haalt
  • Je bent energiek en gaat weer knallen
  • Je weet weer wat goed voor jou is en neemt betere beslissingen
  • Je krijgt vrije tijd voor je hobby, om te sporten en te genieten
  • Je krijgt meer ruimte en aandacht voor je gezin, familie en vrienden

  Ontdek met Ontspannen Ondernemen, hoe jij met minder stress en meer energie weer fluitend aan de slag gaat!

  |

  “Ik zocht iemand die door mijn kon prikken”

  “Ik wil mijn situatie niet uitzichtloos noemen, voordat ik bij Gerry kwam. Ik ben positief ingesteld en had elke dag wel een klein geluksmomentje, maar ik vond het lastig dat gevoel vast te houden en merkte dat ik minder energie had voor bepaalde dingen. 

  Ik kon moeilijk mijn bed uitkomen en zin maken om te werken werd af en toe ook een opgave. Juist ook door opdrachten uit te voeren werd ik letterlijk aan het werk gezet om zoek te gaan naar de verschillende beweegredenen voor mijn verlaagde energieniveau. Soms behoorlijk confronterend, maar tegelijk ook een eye opener.

  Gerry heeft me vooral bijgebracht dat ik soms even moet stilstaan bij het nu. Mede daardoor heb ik weer meerdere geluksmomentjes op een dag, ben ik weer onder de mensen te vinden (zonder dat dit werk gerelateerd is) en kan daar intens van genieten. Ik sta weer in mijn kracht en weet wat ik wil.”

  Daphne Veldman

  P.S. Wanneer je dit leest en nog twijfelt over coaching bij Gerry, zou ik zeggen: doen!
  Ik heb het als zeer prettig ervaren!”

  Voor wie is deze ondernemerscoaching geschikt?

  Inmiddels heb ik al veel ondernemers begeleid, bij het ontdekken dat ondernemen en leven echt anders kan. 

  De meesten runnen een praktisch ingesteld bedrijf. Vaak doorgegeven in de familie.
  Het overgrote deel van deze ondernemers hebben niet eerder de ruimte gehad om aan zichzelf te werken. Ze zijn er niet mee grootgebracht.
  Doe maar gewoon dan doe je gek genoeg,
  flink zijn,
  en ‘gewoon doorgaan’, zijn motto’s die er met de paplepel zijn ingegoten.

  Ze ploeteren door tot het echt niet meer kan.
  Gelukkig zijn er veel zo slim om nog net op tijd de dappere stap te zetten richting een coach. 

  Samen ontdekken we wat echt voor hun werkt.

  Wat ik van klanten terugkrijg: ze ervaren meer geluk en succes!

  Tijdens Ontdek Ontspannen Ondernemen daag ik je uit om direct stappen te zetten. Uiteraard doe je dat helemaal zelf, zodat je direct ervaart en doorgrondt hoe het voor jou werkt. Ik beloof je dat we doorgaan tot je het volledig te pakken hebt. Zo kun je als je achteraf het idee hebt terug te vallen in je oude gedrag, het geleerde zo weer toepassen.

  Waarom met mij als coach? 

  Afgelopen jaren heb ik samengewerkt met meer dan honderd ondernemers die worstelen met aan de ene kant hun passie en aan de andere kant alle ‘sores’ die een eigen bedrijf met zich mee brengt. En met het maken van de juiste keuzes die bij hun business past. Ik ben gecertificeerd, ervaringsdeskundige en begeleidde al menig ondernemer over het verbeteren van hun energiebalans; de balans van lekker werken. En naar tevredenheid.

  Met deze ervaring ben ik in staat snel op te merken wat anders kan. Dit levert direct tijd, grip, rust, geluk en energie op. Daar kan jij van profiteren.

  Eerst lezen, dan geloven?

  Bekijk de aanbevelingen die ondernemers spontaan aan mij gaven, zoals je hier kunt lezen. Naast mijn kennis en ervaring, merk ik dat ondernemers mij vooral waarderen om mijn vertrouwen, betrokkenheid, prikkelende vragen. Met mij sparren over jouw focus geeft inzichten, ideeën en energie, waar je echt mee vooruit komt.

  Met Ontdek Ontspannen Ondernemen,

  werk je toe naar minder stress, meer vrije tijd en langdurige relaties

  Aanmelden voor Ontdek Ontspannen Ondernemen

  Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar om 1-op-1 ondernemerscoaching bij mij te volgen. Voordat ik Ontdek Ontspannen Ondernemen met je inplan, stel ik je eerst wat vragen over jouw persoonlijke situatie en doelstellingen tijdens een telefonische kennismaking. Je hoort dan ook de beschikbare data en het tarief. Tijdens dit gesprek kunnen we samen inschatten of deze ondernemerscoaching voor jou op dit moment een goede investering is.

  Maak kennis met mij en check of je er nu aan toe bent.

  Bel 06 – 51 79 08 98  of mail mij, dan overleggen we samen welk programma het best geschikt is voor jouw situatie.

  Ik was continue bezig met werk en dacht dat ik onmisbaar was

  “Ik wist niet hoe ik een aantal dingen op een rij moest krijgen. Ik was alleen maar bezig met werk en als ik thuis was ging dit gewoon door. Daardoor werd het er thuis niet gezelliger op.

  Ik vond het moeilijk om mijzelf wat meer vrijheid en rust te geven en dacht dat ik onmisbaar was. Ik dacht dit altijd wel zelf te kunnen oplossen. En doordat ik geen prater ben kropte ik alles op en deelde mijn probleem met niemand.

  Nu zit ik een stuk beter in mijn vel dan toen ik met de coaching begon. Heb ook meer rust en kan werk en privé makkelijker scheiden. Ook ben ik erachter gekomen dat ik moet doen waar ik gelukkig van word en met die plannen ben ik nu druk bezig!

  Ik wilde graag weer de spontane en leuke man zijn die ik vroeger ook was. Weer een leuke man voor mijn vrouw en een leuke vader voor de kinderen. En ik moet zeggen dat dit al aardig gelukt is. Thuis staat weer op nr.1 en dat lang niet zo geweest!”

  Ralf Menke

  Truck en Trailer Service