Hoe hou ik alle ballen in de lucht

Ken je dat? Het gevoel dat je de taken niet afkrijgt. Zodra je iets van je lijst afvinkt het alweer aangevuld kan worden met twee nieuwe items?

Dat alles prioriteit heeft? Thuis heb je het gevoel dat je op het werk tekort schiet en op je werk heb je het voel dat je thuis tekort schiet.

Frustreert dit jou? Lig je er wakker van of pieker je veel? Geeft het stress?

Dan is dit het juiste moment voor de workshop

 Hoe hou ik alle ballen in de lucht? 

Je gaat actief aan de slag met jouw balans in werk en privé. Je krijgt inzicht en tips voor een betere balans en meer energie. Want fluitend naar je werk en vrolijk weer naar huis dat wil toch iedereen?!

 

Hoe werkt het?

Het is een workshop van een halve dag voor minimaal 4 deelnemers. Dus meld je aan met een aantal collega’s of vrienden die ook met dit thema worstelen! Dan plannen wij een datum. Je kunt me natuurlijk ook bellen voor meer informatie. Wie weet kunnen wij dan volgende week al aan de slag!

Je kunt je eenvoudig aanmelden door mij een mail te sturen met in de onderwerpregel ‘hoe hou ik alle ballen in de lucht?’

Heb je eerst nog vragen? Bel me gerust op 06 517 908 98.