Op weg naar

rust, focus en energie

“Mensen denken vaak langer na over hun vakantiebestemming dan over hun leven.” – Jan Bommerez 

WAT HEB JIJ AAN DIT BOEK?

Heb je soms ook het gevoel dat je helemaal vast staat? Dat je even niet weet welke kant je op moet? Dat je gek wordt van de drukte, te veel last hebt van stress of niet meer kunt focussen op de dingen die belangrijk zijn? Ben je te vaak te moe en kom je maar niet vooruit ondanks dat je al van alles hebt geprobeerd?

Dan is dit boek voor jou geschreven. Deze routeplanner bespaart je bloed, zweet en tranen en vooral veel kostbare tijd. Je bent namelijk zo op de plek waar je wilt zijn zonder dat je lappen tekst of theorie door hoeft te ploeteren. Met bijzonder eenvoudige, praktische oefeningen en een duidelijke routekaart wijst dit boek je snel de juiste weg naar meer balans.

Of je nu op zoek bent naar rust, energie, inspiratie of meer wil weten over gedrag, in deze routeplanner zie je meteen waar je nu staat en wat je nodig hebt om het juiste pad te kiezen. Ga in je eigen tempo op weg en kies je bestemming!

Bekijk de eerste 20 pagina’s

Klik op de grijze balk aan de onderkant van het boek en bekijk alvast de opzet, inhoud en vormgeving. Zo kun je zelf bepalen of het boek iets voor je is.

Reacties van Lezers

“In dit werkboek neemt Gerry je mee op reis om het meeste uit jezelf te halen. Ze daagt je uit op een fijne en praktische manier kritisch naar jezelf te kijken.”

Arne Bos

Managing Director Parkos

“Mijn eerste indruk is dat het boek prettig leesbaar, voor iedereen herkenbaar en overzichtelijk is. Vrolijke kost voor soms lastige situaties. Het is uniek in zijn soort en kan gaten opvullen. Je mag trots zijn op de inhoud en dan wil ik de vormgeving en stijl niet vergeten. Die zijn ook uitnodigend.”

“Tussen de coachgesprekken door gebruik ik Gerry’s boek als fijn lees- en doeboek, om je eigen route te bepalen. Ik zie het boek als mijn reisatlas voor mijn leven.”

Tanja Jager

Eigenaresse kinderdagverblijf de Jagershof

“Een super goed boek Gerry. Voor mij even een opfrisser. Af en toe lees ik een stukje en vallen er weer wat puzzelstukjes op de plek. Een goede aanvulling op de succesvolle sessie, die ik ooit bij jou had. Inmiddels heb ik het boek nog een keer besteld en gegeven aan iemand, die het heel goed gebruiken kan #gevenishetnieuwekrijgen #dewetvansnuf 😄
Iedereen kan dit boek gebruiken!”

Anke Albring

EHP Albring financieel advies

“Dit boek is gewoon héél goed, gevarieerd en het leven van alle kanten bekeken voor en door ‘de zoekende mens’.
Het is mee op vakantie geweest, het ligt op mijn nachtkastje en op mijn buro. En dan lees ik af en toe een hoofdstuk met een andere invalshoek.

Het allersterkst vind ik de titel, want hoe je het ook wendt of keert “Het is aan jou” en alleen die 4 woorden zeggen alles! Daarmee heb je denk ik heel veel mensen een handvat gegeven om in de spiegel te kijken, je (be)ziet jezelf en weet… het moet niet maar… het kan.

Dank voor het delen van je ervaringen van de gesprekken die je voert.”

Joost

“Ik was op tijd wakker, zag jouw boek op mijn bureau liggen en dacht: Wat ga ik doen vanmorgen? ‘Weer’ achter de pc en kijken wat er nog allemaal aan ongelezen mailtjes staat of gewoon op de bank beginnen aan jouw boek, zodat ik weet waar het over gaat.

En? Het is gelukt. Het boek is uit en heb mijn wandeling door het lab, bos, zee en safari volbracht. Natuurlijk een aantal oefeningen gedaan, gelachen en nagedacht over bepaalde situaties. Sommigen duidelijk herkenbaar en andere wat minder. Meer bewuster omgaan met het leven in hier en nu is wel een punt van aandacht. Dus de powernap, gewoon even naar buiten staren of lekker lanterfanten zou ik mijzelf wat vaker moeten gunnen. Gelukkig kan ik daar de laatste tijd wat meer aandacht aan geven en van genieten tijdens het door de natuur naar huis fietsen van het werk. Het geeft rust door te genieten van wat je ziet en maakt je hoofd leeg door even alles van je af te fietsen, door even gas te geven.
Ik ben trots op mijzelf dat ik de tijd genomen heb om jouw boek in een keer uit te lezen. En dat was niet eens vervelend 😀

Hans Stam

Gasunie

“Hi Gerry, ik ben aan jouw boek begonnen. Het neemt me helemaal mee. Zoveel herkenning. Nog niet uit hoor, maar erg blij met je uitgave. Komen vast nog wel meer edities❤️
Dank je wel
!”

Leandra Kalk

Eigenaar Salon Bigoudi

“Fijn boek om te lezen! Sommige gevallen zijn herkenbaar. En heerlijk om weer even gewoonten benoemd te zien.
Ik ga op Safari!”

Lucretia Hagting

Bureau Back Office

“In één dag en adem ‘Het is aan jou’ van Gerry Schultinga uitgelezen. Leest zeer prettig,  zonder zware kost en terminologie en vertelt vanuit eigen ervaring. Duidelijke herkenning voor mij. Voor vele functies een “must”. Signaleren van valkuilen, efficiënt werken en tijd en aandacht voor jezelf. Op die manier kan iedereen stevig in zijn of haar functie staan. Jouw eigen routeplanner!”

Dick Postma

Locatiemanager Crematorium Groningen

Zakelijke life coach Groningen - Gerry Schultinga

Gerry Schultinga

Mijn verhaal

Al 16 jaar coach ik ondernemende mensen die teveel hooi op hun vork nemen en daardoor vastlopen.
Tijdens deze coachingstrajecten maken mijn klanten gebruik van uiteenlopende oefeningen. Steeds vaker hoorde ik: “Gerry wat zonde dat deze oefeningen alleen toegankelijk zijn voor de mensen die bij jou een programma volgen. Je moet er een boek van maken. Dan zetten veel meer mensen waardevolle stappen!”
En nu is het dan zover. Tientallen oefeningen, stappen etc. verzameld in een praktisch werkboek.

 

 

 

Wat is jouw route?

Ga in je eigen tempo op weg en kies je bestemming!

Wil je meer lezen?

Ik deel regelmatig leuke blogs, inspiratie en verhalen. Wil jij dit ook ontvangen?