College mentale veerkracht focus en energie deel 4

Hi!

Tijdens de Coronaperiode geef ik elke week een kort college. Puur om elkaar door deze lastige periode heen te helpen en je het gevoel te geven dat je er niet alleen voor staat. Dit alleen al geeft energie toch? Ik wil je dan ook vragen om actief mee te doen zodat je er ook echt iets aan hebt. Dit kan door vragen te stellen en door zelf met tips of voorbeelden te komen zodat we van elkaar leren. We doen het samen!

Elke week heb ik een thema voorbereid over focus en energie. Ik help je met jouw mentale weerbaarheid. Ik ga je motiveren, adviseren en uitleg geven als je vragen hebt. En misschien krijg je wel een liefdevol duwtje in de rug. 😉 Je kunt me vooraf per mail vragen stellen waarop ik live antwoord geef. Zie het als een inspirerend college over mentale veerkracht, focus en energie van circa 15-20 minuten.

Afgelopen woensdag was ik weer live en heb ik verteld over de kracht van gedachten. Wanneer je zorgen hebt of in een mineurstemming bent blijf je vaak (onbewust) aandacht geven aan deze negativiteit. Je blijft malen en piekeren. Dit vreet energie en dat is natuurlijk niet wat je wilt. Maar wat nu als je zèlf je focus verlegt? Ik bedoel hiermee dat je juist aandacht geeft aan wat je leuk vindt of juist heel erg goed gaat? Daar krijg je energie van! Dat gaat natuurlijk niet vanzelf. In dit college leg ik je uit hoe je dit voor elkaar krijgt. Over een half uurtje is je stemming ‘gelift’, je krijgt een mentale opkikker!

Deze keer heb je geen pen en papier nodig maar wel een plek waar je lekker ongestoord kunt zitten. Bekijk het college:

Heb je vragen of opmerkingen of willen vrienden meedoen? Dat kan natuurlijk! Laat het me weten. Stuur me een mail (gerry@gerryschultinga.nl) of een whatsapp-bericht M 06 5179 0898

Zie ik je komende woensdag weer? Leuk!

Warme groet,

Gerry