College mentale veerkracht focus en energie deel 3

Hi!

Afgelopen woensdag was ik weer live en heb ik verteld over dankbaarheid. Ook in deze tijd is er heel veel om dankbaar voor te zijn. Hierbij is het is heel zinvol om je bewust te zijn van waar je aandacht vaak naar toe gaat. Want stel je eens voor dat je i.p.v. somberen als vanzelf gaat zonnen in je gedachten? Hoe mooi zou dat zijn?

Het leven is misschien niet maakbaar maar het is wel aan jou hoe je er naar kijkt. Daar gaat dit college over en natuurlijk ontvang je advies hoe je je gevoel van dankbaarheid vandaag al kunt verbeteren. Heel eenvoudig!

Heb je pen en papier bij de hand? Dan kun je mee doen. Want pas dan gaat het voor je werken. De opname vind je hier:

Heb je vragen of opmerkingen? Willen vrienden meedoen? Dat kan natuurlijk! Laat het me weten. Stuur me een mail (gerry@gerryschultinga.nl) of een whatsapp-bericht M 06 5179 0898

Zie ik je komende woensdag weer?  Leuk!

Warme groet,

Gerry