College mentale veerkracht focus en energie deel 1

Hi!

Tijdens de Coronaperiode geef ik elke week een kort college. Puur om elkaar door deze lastige periode heen te helpen en je het gevoel te geven dat je er niet alleen voor staat. Dit alleen al geeft energie toch? Ik wil je dan ook vragen om actief mee te doen zodat je er ook echt iets aan hebt. Dit kan door vragen te stellen en door zelf met tips of voorbeelden te komen zodat we van elkaar leren. We doen het samen!

Elke week heb ik een thema voorbereid over focus en energie. Ik help je met jouw mentale weerbaarheid. Ik ga je motiveren, adviseren en uitleg geven als je vragen hebt. En misschien krijg je wel een liefdevol duwtje in de rug. 😉 Je kunt me vooraf per mail vragen stellen waarop ik live antwoord geef. Zie het als een inspirerend college over mentale veerkracht, focus en energie van circa 15-20 minuten.

Afgelopen woensdag was ik weer live en heb ik verteld over de piramide van levenskunst. Het fundament van deze piramide is vitaliteit met daar bovenop nog 7 lagen. Hoe zorg je in deze tijd dat deze piramide recht overeind blijft staan? Hoe zorg je ervoor dat je mentaal fit blijft en niet bij de pakken neer gaat zitten? Wat kun je hier vandaag al zelf voor doen?

Het leven is misschien niet maakbaar maar het is wel aan jou hoe je er naar kijkt. Daar gaat dit college over en natuurlijk ontvang je advies hoe je je vandaag al kunt verbeteren. Heel eenvoudig!

Heb je pen en papier bij de hand? Dan kun je mee doen. Want pas dan gaat het voor je werken. Bekijk het college:

Heb je vragen of opmerkingen of willen vrienden meedoen? Dat kan natuurlijk! Laat het me weten. Stuur me een mail (gerry@gerryschultinga.nl) of een whatsapp-bericht M 06 5179 0898

Zie ik je komende woensdag weer?  Leuk!

Warme groet,

Gerry