Coachingswandeling: Ga je mee verdwalen?

Ga je mee verdwalen? De prachtige natuur is een bron van inspiratie! Het biedt rust, ruimte, stilte , inspiratie en energie. het is de ideale omgeving om opnieuw in beweging te komen!
De natuur biedt letterlijk ruimte om nieuwe wegen in te slaan.

IMG_1798

Coachingswandeling

De meerwaarde van de natuur wordt wetenschappelijk onderbouwd. Effecten zijn vooral minder stress, betere concentratie en meer creativiteit.

Waar sta je nu en waar wil je naartoe?

Hoe werkt het?

Een coachingswandeling kan op zichzelf staan en kan  onderdeel van een traject zijn. In dat laatste geval wisselen we coaching in mijn praktijk af met wandelingen. Wij nemen je vraagstuk mee als vertrekpunt. Tijdens de wandeling stel ik je prikkelende vragen en biedt de omgeving jou nieuwe inzichten.

Maar ook als je geen behoefte hebt aan een traject en nu wel voor een belangrijke keuze staat en je weet niet welke kant je op moet, kun jij je aanmelden voor een coachingswandeling. Het geeft echt snel inzicht!

Spreekt het je aan maar weet je niet of het bij je past? Je kunt me natuurlijk eerst even bellen dan kunnen we dit samen overleggen. Mijn contactgegevens staan onderaan deze pagina in de paarse balk.