Zoek jij focus en wil jij meer energie?

Ben jij ondernemer of een ondernemend type? Zie jij voortdurend kansen? Zitten er vaak te weinig uren in een dag? Heb je het idee dat je heel hard werkt om succesvol te zijn en er toch steeds net naast grijpt? Maar weet je niet precies waar het misgaat? Loop je vast in de wir war in je hoofd?

Wil je op korte termijn rust in je hoofd en focus? Jouw energie verbeteren onder begeleiding van een gepassioneerde ervaren coach? Zonder dat je vast zit aan een maandenlang traject?

Overweeg dan om een Persoonlijke Boostdag met mij in te plannen.

 

Creëer meer rust en energie en optimaliseer jouw focus in 1 dag

 

Waarom in 1 dag?

Hoe vaak heb je niet gedacht ‘het moet anders en dat moet ik zelf doen? Je hebt vast al van alles geprobeerd:

 • het volgen van een workshop
 • het lezen van artikelen en boeken over focus en ontspanning
 • het kijken naar inspirerende YouTube filmpjes

Je kreeg informatie die je eigenlijk al wist. Overal vond je wel ‘iets’, maar jouw specifieke situatie is toch net even anders. Daardoor sloten de tips net niet aan en hield je de gedragsverandering niet vol. En ondertussen tikt de tijd door. En niet alleen de tijd loopt door, ook: jouw negatieve gevoelens, energie lekken en stress nemen de ruimte om te groeien.

Tijd voor een rigoureuze ommekeer!

Tijd ook om snel grote voortgang te boeken en niet langer aan te modderen. In 1 dag heel gefocust en geconcentreerd aan de slag met jouw specifieke vraagstuk. Met jouw aandacht en dat van mij. Toegespitst op jouw situatie. Dat maakt dat jij tijdens de Boostdag al verbluffende resultaten gaat ervaren.

De Boostdag is 1 dag volledige focus voor iets dat jij graag wil oplossen. Zonder afleiding van telefoon, ‘spoedklussen’ en andere zaken die jouw betrokkenheid vragen. Door jouw specifieke vraagstuk 1 volledige dag prioriteit te geven, boek je snel resultaat!

We doen dat in prachtige inspirerende omgeving, die maakt dat je deze intensieve dag ook ervaart als energiek, luxe en positief. De ommekeer van de spiraal.

 

 Het was een perfecte dag!

“Het heeft voor mij zoveel in beweging gezet. Ik had nooit gedacht dat ik dit in 1 dag voor elkaar zou kunnen krijgen!

Ik geef mijn grenzen duidelijker aan en ik weet weer wat ik wil. Zowel in mijn bedrijf als in mijn privésituatie.

Het geeft me rust en energie.

Jan D.

 

Voor wie is deze vorm van coaching geschikt?

 • Wanneer jij echt zeker weet dat het nu tijd is voor verandering.
 • Wanneer je volledig durft te gaan voor meer energie en een gelukkiger leven.
 • Wanneer je geen geduld en tijd (meer) hebt voor langdurige trajecten.
 • Wanneer je graag in 1 dag het verschil wilt maken, net als alle andere ambitieuze mensen die je  voorgingen.
 • Wanneer je al veel geprobeerd hebt, maar het steeds niet lukte.
 • Wanneer je weet dat je het niet alleen kan.

 

Wanneer kun je beter niet voor een Persoonlijke Boostdag kiezen?

Als:

 • je al zover bent dat je je overspannen voelt of een burnout hebt
 • je weet van jezelf dat je tijd nodig hebt om te leren
 • je graag een tijdje ‘kauwt’ op nieuwe inzichten die je worden aangereikt
 • je graag in een groep ervaringen deelt
 • je houdt van herhaling en rustig uitproberen

Herken je je in een van deze laatste situaties of twijfel je over jouw geschiktheid? Leg dan gerust contact. We overleggen telefonisch of de Boostdag de beste oplossing is voor het resultaat dat jij wil bereiken of dat je misschien beter kunt kiezen voor een andere vorm van coaching.

Wat een overwinning!

“Gerry heeft de twijfels weg kunnen nemen door in gezamenlijkheid te achterhalen waar mijn “energie-lek” zat. Ikzelf zat in een heel andere richting te denken, maar door er samen tijdens de boostdag mee bezig te zijn vielen de puzzelstukjes op hun plek. Niet alleen was mijn inzicht in mijzelf vergroot, maar ook heb ik geleerd om die positieve energie weer te kunnen oproepen.

Als je ervoor open staat dan zal een boostdag met Gerry je niet alleen energie opleveren, maar je zult het ook gaan uitstralen, wat weer een positieve effect heeft op anderen.”

J.R.

Wat ik van klanten terugkrijg: ze ervaren meer geluk en succes!

Tijdens de Boostdag daag ik je uit om direct stappen te zetten. Uiteraard doe je dat helemaal zelf, zodat je direct ervaart en doorgrondt hoe het voor jou werkt. Ik beloof je dat we doorgaan tot je het volledig te pakken hebt. Zo kun je als je achteraf het idee hebt terug te vallen in je oude gedrag, het geleerde zo weer toepassen.

 

Ik kan weer genieten van mijn successen

“Als creatief ondernemer stel ik mijzelf vaak de vraag of ik nog op de goede weg ben en of deze weg überhaupt begaanbaar is.

Door Gerry heb ik vooral veel rustmomenten gevonden die er voor zorgen dat ik nog steeds als een speer over de ondernemerswegen dender, maar er zijn nu haltes op de weg waar ik even kan genieten van mijn successen en daarna weer uitgerust verder kan.”

Patrick Ruiter, fotograaf

Waarom met mij?

profielfoto 2lrAfgelopen jaren heb ik samengewerkt met tientallen ondernemers die worstelen met aan de ene kant hun passie en aan de andere kant alle ‘sores’ die een eigen bedrijf met zich mee brengt. En met het maken van de juiste keuzes die bij hun business past. Ik ben gecertificeerd, ervaringsdeskundige en begeleidde al menig ondernemer over het verbeteren van hun energiebalans; de balans van lekker werken. En naar tevredenheid.

Met deze ervaring ben ik in staat snel te signaleren wat anders kan. Dit levert direct tijd, geld, grip, rust, geluk, energie op. Daar kan jij van profiteren.

Eerst lezen, dan geloven?

Bekijk de aanbevelingen die ondernemers spontaan aan mij gaven, zoals je hier kunt lezen. Naast mijn kennis en ervaring, merk ik dat ondernemers mij vooral waarderen om mijn vertrouwen, betrokkenheid, prikkelende vragen. Met mij sparren over jouw focus geeft inzichten, ideeën en energie, waar je echt mee vooruit komt.

 

“Ik was somber en door negatieve ervaringen was ik mijzelf kwijtgeraakt. Ik zat mijzelf en mijn omgeving te bedonderen om maar zo goed mogelijk over te komen. Ik heb geleerd om naast het zorgvuldig communiceren over de situatie waarin ik zat, in mijn gevoel te komen. Te voelen waar je staat, en wat het met je doet.

Nu gaat het heel veel beter met mij.

De coaching van Gerry heeft mij rust, geloof in mezelf en zelfverzekerdheid opgeleverd.

Een aanrader voor iedereen die zich wil openstellen om naar zichzelf te kijken en dat te willen voelen.”

Alexander M.

 

Heldere focus aan het eind van de dag

Wat ik doe tijdens de Persoonlijke Boostdag is je stap voor stap meenemen. Je wordt je bewust van hoe jij de dingen doet en hoe het slimmer kan. Daar gaan we direct mee aan de slag. Zodat je het niet alleen begrijpt maar ook ervaart. Zodra je de dit in ‘the pocket’ hebt kun je het in de toekomst steeds opnieuw gebruiken.

Problemen of vraagstukken die andere ondernemers in 1 dag hebben aangepakt zijn:

 • Hoe verbeter ik mijn focus, zodat ik geen fouten meer maak of teveel tijd verlies?
 • Hoe voorkom ik dat ik dag en nacht in de weer ben en toch goed bereikbaar ben voor mijn klanten?
 • Hoe verbeter ik mijn communicatie, zodat mijn boodschap helder is en ik geen tijd verlies met misverstanden uit de weg ruimen?

We hebben ruimte om tijd te besteden aan het ombuigen van jouw balans naar meer werkplezier, meer tijd en een hogere omzet. Denk daarbij aan:

 • Wat (welke klanten en opdrachten) past nu echt bij mij?
 • Tips om je fitter te voelen.
 • De mindset om er vanaf nu echt voor te gaan!

Aan het eind van de dag heb je in de gaten hoe het voor jou werkt, waar jij energie van krijgt en waar jij op leegloopt. Hoe jij zelf op elk gewenst moment kunt focussen, zodat je minder tijd verliest en meer omzet binnenhaalt. En een schat aan kennis, feedback op jouw communicatie en waardevolle tips waarmee je de komende maanden vooruit kunt.

 

“Wat ik nu merk is dat ik veel beter in m’n vel zit. Wonderbaarlijk laat ik veel meer dingen langs me heen glijden en dat is te merken aan m’n energieniveau!

Ook op het werk gaat het beter. Ik krijg weer grip op m’n werk en ook onderling gaat het beter. Waarschijnlijk straal ik meer zekerheid uit en dat heeft ook z’n weerslag op de sfeer.

Ik slaap veel beter dan maanden geleden. Ik weet nog zo goed hoe ik me vorig jaar voelde toen ik twijfelde of ik hulp nodig had. Bah, wat een tijd.

Wat ben ik blij dat ik op tijd hulp heb gezocht!”

Tineke M.

 

Jouw persoonlijke Boostdag op een geweldige locatie

Voor de Persoonlijke Boostdag nodig ik je uit op een prachtlocatie in het Noorden van het land waar we werken en genieten van een heerlijke lunch. 

 

Aanmelden voor gesprek de Persoonlijke Boostdag

Er is maar een beperkt aantal dagen per maand beschikbaar om een Boostdag met mij te plannen. Voordat ik een Boostdag met je inplan, stel ik je eerst wat vragen over jouw persoonlijke situatie en doelstellingen tijdens een telefonische kennismaking. Je hoort dan ook de beschikbare data en het tarief. Tijdens dit gesprek kunnen we samen inschatten of een Persoonlijke Boostdag voor jou op dit moment een goede investering is.

Maak kennis met mij en check of je er nu aan toe bent.

Vul onderstaand formulier in dan kijken we samen of je toe bent aan een Boostdag. Schrijf bij ‘bericht’ dat het om de Boostdag gaat.

Ik neem snel contact met je op!  Of bel me meteen 06 – 51 79 08 98