Vol energie doorgaan!

Vol energie doorgaan is natuurlijk veel gemakkelijker gezegd dan gedaan. De ene dag lukt dit mij ook beter dan de andere. Soms heb je daar ook gewoon niet zoveel invloed op. Toch merk ik dat ik in deze bijzondere tijd steeds creatiever word in het bedenken van oplossingen, zodat ik door kan gaan met de mensen die juist nu coaching heel hard nodig hebben. Die ineens stilstaan en en bedenken: “Waar ben ik nou al die jaren zo druk mee geweest? Hoe blij word ik hier eigenlijk van?!”.

Henk H. :‘Helaas liggen beide bedrijven qua omzet voor 100 % stil. Niemand die weet hoe het gaat uitpakken. Voor mijn sector ga ik uit van het ergste.’

Hoe kun je in deze situatie positief blijven? De bedrijven waar je je ziel en zaligheid in hebt gelegd gaan misschien wel naar de knoppen. Heb je daar al die jaren zo hard voor gewerkt en je kinderen en vrienden (te) weinig gezien? Die buffer voor je pensioen verdwijnt ook nog eens als sneeuw voor de zon. Verschrikkelijk. Dit is maar een van de vele voorbeelden van ondernemers die ik de afgelopen weken heb gesproken.

Gelukkig kan ik doorgaan met mijn vak door creatief te zijn. Zo maakte ik de afgelopen weken meerdere coachingswandelingen en had ik een geweldige Boostdag (Wel op afstand natuurlijk). En dit ging verrassend goed kan ik je zeggen! Coaching hoeft dus helemaal geen drempel te zijn en hier dacht ik een paar weken geleden toch echt anders over. Dat dit wรจl kan pepte me op!ย 

Een oppepper

Misschien heb je geen behoefte aan coaching en is dat ook helemaal niet nodig, maar wil je wel graag een oppepper. Een moment in de week waar je werkt aan je mentale veerkracht en energie. Daar word je blij van en het helpt om tot creatieve oplossingen te komen.
Mentale veerkracht is het toverwoord (of eigenlijk twee). Zie je brein als een spier, deze heeft prikkels en rust nodig om optimaal te kunnen functioneren. Als je wilt ga ik je hier de komende weken mee helpen. Niet met hippe work-outs of yoga sessies. Daar zijn er al zoveel van.;-)

Hoe dan wel? Ik ga elke woensdag om 9.30 uur live, waarbij ik telkens een thema oppak over focus en energie. Ik help je jouw mentale weerbaarheid te versterken. Speciaal voor deze Coronatijd. Ik ga je motiveren, adviseren of uitleg geven als je vragen hebt. Deze vragen mag je me vooraf stellen, waarop ik live antwoord geef. Zie het maar als een inspirerend college over mentale veerkracht, focus en energie van circa 20-30 minuten.

Een paar weken geleden ben ik gestart met een gratis video moment, elke woensdagochtend om 9.30 uur. En ik krijg toffe reacties dus ik ga er lekker mee door. Dit geeft mij namelijk ook weer een oppepper. ๐Ÿ˜‰

Wil je graag live meedoen? Klik hier voor de gratis video-serie ‘Vol energie ondernemen’. Je ontvangt dan vanzelf alle informatie.
Ben je er woensdag bij? Ik kijk er naar uit!

Warme groet,
Gerry

Wil je liever alleen en op jouw moment werken aan je focus en energie? Klik dan hier

Ken je iemand die ook graag mee wil doen? Stuur deze mail gerust door naar een vriend of collega.