“Na privé het nodige verdriet te hebben meegemaakt en een worsteling met lichamelijke problemen was terugkeren op de werkvloer, na een paar maanden afwezigheid, (voor mijn gevoel) een drama. Ik voelde mij niet meer veilig binnen mijn werk. Ook privé worstelde ik met al mijn vrijwilligerstaken.

Ik heb Gerry als zeer plezierig ervaren. Ik voelde mij veilig en gehoord. Gerry hield goed rekening met welke “aanpak” bij mij past (bijv. niet te zweverig). Ik voelde een klik en vond het altijd fijn om naar de afspraken te gaan.

Ik ben flink met mezelf bezig geweest om uit te zoeken wat ik wil en waar mijn krachten liggen. Ook heb ik voor mezelf duidelijke keuzes gemaakt in wat ik wel en wat ik niet wil. Het coachingstraject heeft mij toekomstidealen gebracht: het opzetten van een eigen onderneming!”

Nancy Bekkering – Mantelzorgmakelaar van het Noorden